Euro 2024

Cristiano Ronaldo i-a întins o „capcană” lui Radu Petrescu, apoi i-a râs în față românului » „Centralul” nu s-a lăsat păcălit

+15 Foto
Interacțiunea dintre Cristiano Ronaldo și Radu Petrescu // foto: captură Digisport

Articol de Daniel Grigore  —  Sunday, 26 March 2023

Arbitrul român Radu Petrescu (40 de ani) i-a arătat cartonașul galben lui Cristiano Ronaldo (38) în Luxemburg - Portugalia 0-6, după ce lusitanul a simulat într-o acțiune ofensivă. CR7 i-a râs în față, ironic, oficialului din România.

În prima repriză a meciului dintre Luxemburg și Portugalia, Cristiano Ronaldo a înscris de două ori, în minutele 9, respectiv 31.

În a doua parte, Ronaldo a ieșit mai întâi la rampă cu o simulare. În minutul 57, portughezul a căzut lângă Chanot, unul dintre stoperii gazdelor. În încercarea de a obține o lovitură liberă la marginea careului mare, Ronaldo a întins piciorul spre adversar, cu speranța că-l va păcăli pe „centralul” Radu Petrescu.

FOTO. Cristiano Ronaldo i-a râs în față arbitrului Radu Petrescu în Luxemburg - Portugalia

Nu i-a ieșit, arbitrul român a fost vigilent și a observat că n-a fost nici urmă de contact! Așa că i-a arătat cartonașul galben lui Ronaldo, pentru simulare.

Decizia nu i-a căzut bine celebrului fotbalist. În timp ce Radu Petrescu își nota avertismentul, Ronaldo protesta chiar în fața lui, afișând un zâmbet ironic.

Aceasta a fost ultima fază în care Ronaldo s-a aflat în prim-plan în meciul cu Luxemburg. La 7 minute distanță, a fost înlocuit de selecționerul Roberto Martinez cu Goncalo Ramos.

Mai multe știri din preliminariile EURO: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.