Campionate

Tuchel îi pune la treabă pe șefii lui Bayern » Vrea trei nume grele de la Chelsea!

Oliver Kahn, Thomas Tuchel și Hasan Salihamidzic (de la stânga la dreapta)/ FOTO: Imago Images

Articol de Aurelian Botezatu  —  luni, 27 martie 2023

Abia instalat la Bayern, Thomas Tuchel vrea să aducă 3 dintre foștii săi jucători de la Chelsea. Potrivit cotidianului britanic Express, este vorba despre Mateo Kovacic (28), Mason Mount (24) și Kai Havertz (23).

Thomas Tuchel, noul antrenor al lui Bayern, plănuieșțe deja sezonul viitor! Potrivit cotidianului londonez Express, fostul manager al lui Chelsea vrea să-i aducă la Munchen pe trei dintre jucătorii cu care a lucrat la Chelsea până-n septembrie 2022, când a fost înlocuit cu Graham Potter.

Tuchel îi vrea pe Kovacic, Mount și Havertz la Bayern

Vizați sunt Mateo Kovacic (28 ani), Mason Mount (24) și Kai Havertz (23). Primilor doi le expiră contractul cu albaștrii în 2024 și ar putea fi achiziționați la sume rezonabile. Adevărata provocare va fi Havertz, al cărui acord e scadent abia în 2025. Cota lui de piață e cifrată la 60 de milioane de euro.

Până la vară, însă, Tuchel mai are o problemă serioasă de rezolvat: dizolvarea taberelor existente în sânul lotului. Una dintre acestea a și câștigat „războiul” cu fostul antrenor, Julian Nagelsmann.

Este vorba despre cea formată din Manuel Neuer, Sven Ulreich, nemulțumiți de îndepărtarea antrenorului cu portarii, Toni Tapalovici, Serge Gnabry, Leroy Sane, Sadio Mane și Joao Cancelo, frustrați că joacă puțin sau, cazul lui Mane, că e folosit pe un post, „vârf”, pe care nu dă randament. 

De cealaltă parte s-ar afla Kimmich, Goretzka, în primul rând, apoi De Ligt, Upamecano și Pavard. Iar Thomas Muller s-ar număra „printre neutri”. Când a fost întrebat despre demiterea lui Nagelsmann, Kimmich a și arătat cu degetul spre cei al căror randament i-a dus pe banca de rezerve: „Probabil că, dacă noi am fi jucat bine și ne-am fi câștigat meciurile, n-ar fi trebuit să plece antrenorul”. 

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.