Stranieri

Șumudică așteaptă duelul cu Ronaldo: „Sper să își aducă aminte de mine” + „Mi-a dat dreptate, râdeați de mine în România”

Marius Șumudică, antrenorul lui Al Raed, a vorbit la plecare în Arabia Saudită despre duelurile cu Mirel Rădoi și Cristiano Ronaldo.

Articol de Andrei Petrescu, Adrian Duţă, Valentin David (video)  —  Monday, 27 March 2023

Marius Șumudică, antrenorul lui Al Raed, a vorbit la plecare în Arabia Saudită despre duelurile cu Mirel Rădoi și Cristiano Ronaldo.

Al Raed va juca împotriva lui Al Tai pe 5 aprilie și cu Al Nassr pe 27. Șumudică a vorbit despre întâlnirea cu Ronaldo și speră ca portughezul să își aducă aminte de el, din perioada în care juca la Maritimo Funchal, Cristiano fiind născut în Madeira (Funchal este capitala Insulei Madeira).

VIDEO. Marius Șumudică: „Sper ca Ronaldo să își aducă aminte de mine”

>

„Miercurea viitoare vom juca cu echipa lui Rădoi. Ne vom pregăti, orice meci este important, nu neapărat că Al Tai este echipa lui Mirel. Va trebui să facem puncte, să ne îndepărtăm de zona roșie. Ne mai trebuie 5-6 puncte. Jucăm cu Al Tai, apoi cu Fateh și la Al Nassr pe 27 aprilie. Va fi greu. Întâlnești unul dintre cei mai buni fotbaliști ai tuturor timpurilor. 

Va fi greu acolo, e un fenomen. Eu nu am pierdut cu echipele mari. Am făcut 1-1 cu Al Hilal, 0-0 cu Al Ittihad și 2-2 cu Al Shabab. De ce să nu luăm puncte și la Al Nassr? O să îl întreb pe Ronaldo dacă își mai aduce aminte de mine, de când jucam la Madeira. El era copil. Când jucam eu în 2000, el abia mergea la Sporting. 

Când ai în față jucători ca Messi și Ronaldo, capeți experiență. Înseamnă mult. A declarat și Ronaldo că în Arabia Saudită va fi un campionat foarte tare. Eu când am spus asta, râdeau de mine prin România. Știu ce pun la cale arabii, ce vor să facă. 

Acum 3 zile, ministrul Sportului a șters datoriile tuturor echipelor, de la A la Z. Indiferent că au spețe la FIFA, că au salarii de plătit, îi vor aduce pe toți la zi. Asta înseamnă forță bugetară. Venirea lui Ronaldo a creat această emulație, deschizând o poartă și pentru alte transferuri răsunătoare din vară”, a spus Șumudică pe aeroport.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.