Stiri extrasport

Internaționalul român are o afacere de succes împreună cu iubita, o fostă Miss: „Toți banii lui sunt bine gestionați”

Articol de Andra Mocanu  —  marţi, 28 martie 2023

Dennis Man a marcat în meciul Andorra - România, încheiat 0-2, în primul meci din preliminariile EURO 2024. Jucătorul de 24 de ani stă bine și pe plan personal.

Man are o relație de lungă durată cu Alexandra Ionela Grigoriță, fostă Miss Arad. Dennis și Alexandra se iubesc de mai bine de 7 ani. Modelul i-a fost aproape fotbalistului încă din perioada UTA și pe parcursul întregii sale aventuri la FCSB, care l-a însoțit chiar și în Italia, la Parma.

Alexandra Ionela Grigoriță e cea care a reușit să îi cucerească inima lui Dennis Man. Cei doi sunt împreună din adolescență și au rezistat chiar dacă o perioadă relația lor a avut loc la distanță. Pe rețelele de socializare Alexandra postează numeroase poze cu ei doi, semn că se înțeleg de minune împreună.

+33 Foto
Alexandra Ionela Grigoriță. Foto: Facebook

Dennis Man și-a deschis propria linie vestimentară

Cei doi conduc împreună un business. Fotbalistul și-a deschis propria linie vestimentară, intitulată „Signed98”, iar în afacere a implicat-o pe prietena lui. Totul a început cu un model de hanorace, dar Man a crescut între timp „tirajul”. Acum vinde tricouri, dar și pantaloni de trening.

200 de leieste prețul unui hanorac de bărbați

Dennis Man a semnat un contract valabil 5 sezoane și jumătate cu Parma. În momentul de față, cel mai bun fotbalist român al anului 2020 încasează aproximativ 1 milion de euro/sezon.

„Pe Man îl văd cu capul pe umeri, un băiat a cărui prietenă are afaceri, ceva cu haine am înțeles. Tatăl lui stă lângă el și toți banii lui sunt bine gestionați”, a spus Giovanni Becali la Digi Sport.

+33 Foto
Alexandra Ionela Grigoriță. Foto: Facebook

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.