Nationala

Probleme pentru Iordănescu: posibil titular, out din lot pentru meciul cu Belarus + Doi jucători nu au prins nici de data asta lista

Edi Iordănescu, selecționerul României

Articol de Vlad Nedelea, Adrian Duţă  —  Tuesday, 28 March 2023

FRF a anunțat lotul pentru meciul României cu Belarus. Ionuț Nedelcearu, Adrian Șut și Marius Ștefănescu nu au prins lista.

Nedelcearu avea șanse mari să fie titular în centrul apărării, alături de Andrei Burcă. Ionuț are însă o viroză respiratorie și de aceea nu a prins lotul. Mai mult, el a plecat deja din cantonament, conform anunțului făcut de Echipa națională de fotbal a României.

Lotul final al României pentru meciul cu Belarus

Foto: FRF.ro

Marius Ștefănescu și Adrian Șut nu vor juca nici cu Belarus, după ce nu au prins lista la partida cu Andorra, câștigată în deplasare cu 2-0.

Iordănescu plănuia să îl folosească pe Nedelcearu din primul minut cu Belarus, dar, cel mai probabil, în locul să va juca Drăgușin. Stoperul de la Genoa ar urma să facă pereche în centrul apărării cu Andrei Burcă, la fel ca în meciul cu Andorra.

România - Belarus, echipe probabile:

ROMÂNIA: I. Radu - Rațiu, Drăgușin, Burcă, Opruț - N. Stanciu, M. Marin, R. Marin - Man, Alibec, Sorescu 
Rezerve: Fl. Niță, H. Moldovan, Cr. Manea, T. Băluță, Cicâldău, D. Olaru, Moruțan, Oct. Popescu, Al. Dobre, Fl. Tănase, L. Munteanu Absenți: Chiricheș, Camora, G. Pușcaș, V. Mihăilă, I. Hagi (indisponibili) 
Selecționer: Edward Iordănescu

BELARUS: Kudravets - Poliakov, Volkov, Iuzepciuk, Malkevich, Selyava - Kovalev, Iablonski, Ebong, Grechikho - Khvashchinskiy Rezerve: Plotnikov, Makavchik, Stepanov, Bykov, Khadarkevich, Klimovici, Bakhar, Morozov, Bocherov, G. Șevchenko, Șvetsov, Kaplenko 
Selecționer: Georgi Kondratjev

VIDEO. Antrenamentul României înaintea partidei cu Belarus

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.