Liga 2

Episod inedit cu Mircea Rednic și Vali Lazăr: „M-a trimis la conferința de presă și apoi m-a exclus din lot”

Mircea Rednic

Articol de Vlad Nedelea, Iosif Popescu (video), Cătălin Stroia  —  Tuesday, 28 March 2023

Valentin Lazăr (33 de ani) a povestit un episod inedit care l-a avut în prim plan pe Mircea Rednic, fostul său antrenor la Dinamo. 

Extrema a acceptat provocarea GSP de a spune primul lucru care îi vine în minte despre diverse situații sau oameni din fotbal, iar în cazul „Puriul” a explicat episodul în care a fost exclus din lot. 

Vali Lazăr despre Mircea Rednic: „Avea un stil frumos de te «făcea»”

>

„Am avut ceva conflicte cu dânsul. Avea un stil al lui de te «făcea» frumos. Dar este unul dintre antrenorii de la care am rămas cu niște idei pe fotbal. E un antrenor bun, care a realizat performanță. 

Țin minte că, mai demult, m-a trimis la o conferință de presă și apoi, înaintea jocului, m-a exclus din lot. Aveam cantonament cu două zile înainte de meci, iar la ora 11:00, înaintea jocului, m-a trimis să mă antrenez singur", a spus Valentin Lazăr despre episodul cu Mircea Rednic.

Vali Lazăr despre relația cu Ioan Andone: „În 6 luni am explodat”

La polul opus, Valentin Lazăr l-a lăudat Ioan Andone și a spus că este cel mai bun antrenor pe care l-a prins în activitate.

„Top! Eram în capul listei să fiu dat afară, când a venit la echipă. Nea Ando a schimbat foaia și a spus că echipa va începe cu mine: în 6 luni am explodat și am prins transferul în străinătate! 

A fost cel mai apropiat antrenor de mine. Când eram în capul listei să fiu dat afară, a venit și mi-a dat încredere. Am dat goluri, 8-9 pase de gol, apoi am prins transferul. Clar, el este cel mai bun antrenor pentru mine", a mai povestit Vali Lazăr.

Citește și alte știri: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.