Liga 1

Fanii FCSB reacționează după decizia ÎCCJ: „Va fi altceva acum! Vă promitem!”

Articol de Sergiu Alexandru  —  marţi, 28 martie 2023

Asociația „Salvați Steaua” care a intervenit în procesul de la ÎCCJ, pentru a susține FCSB, a reacționat după decizia pronunțată azi.

Suporterii echipei lui Gigi Becali s-au declarat încântați de decizia anunțată azi și sunt de părere că formația va avea câștig de cauză în disputa cu „militarii”.

Asociația „Salvați Steaua”, reacție după decizia ÎCCJ privind palmaresul Stelei

„Când am spus că dacă «țipi» mai tare, de obicei nu ai dreptatea de partea ta, am avut în vedere argumente raționale, sociale și, chiar, juridice. Curtea de Apel București nu a dat o soluție dreaptă din perspectiva palmaresului. Asta ne spune cel mai important for jurisdicțional din țară! 

Procesul privitor la palmares se rejudecă din apel, acolo unde tradițiile glorioase ale celei mai iubite și prestigioase echipe din România au fost într-o primă fază ciopârțite. Va fi altceva acum! Vă promitem! Și noi ne ținem de promisiuni.

Lucrurile nu sunt deocamdată «negru pe alb». Dar într-o bună zi vor fi. Până atunci, vă rugăm să nu mai plecați urechea la zvonuri răspândite din disperare sau ură. Palmaresul este al echipei care a activat neîntrerupt pe cele mai înalte scene de performanță fotbalistică în România din 1947 până în prezent. 

De ce?! Pentru că CSA nu a făcut recurs. Casarea hotărârii din Apel este urmarea recursurilor noastre admise. Prin urmare, raționamentul prin care s-a acordat ceva este unul eronat. Acțiunea trebuia respinsă! 

Nu e rost de alte polemici atâta vreme cât Înalta Curte statuează casarea, adică desființarea unei decizii ca urmare a promovării căii de atac de către părțile dezavantajate”, a fost comunicatul emis de Asociația „Salvați Steaua”.

VIDEO Avocații FCSB, după decizia ÎCCJ: „Noi considerăm că este un succes incontestabil pentru FCSB”

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.