Liga 1

Mihai Stoica reacționează tăios după decizia privind palmaresul Stelei: „Florineleeee, se rejoacă meciul” + „Gluma de echipă înființată în 2016 nu are sens”

Mihai Stoica, manager general FCSB

Articol de Daniel Grigore  —  marţi, 28 martie 2023

Mihai Stoica (57 de ani), managerul general de la FCSB, a reacționat pe contul personal de Facebook după decizia ÎCCJ de astăzi, care a casat decizia Curții de Apel București în privința palmaresului Stelei.

  • Judecătorii de la Înalta Curte de Casație și Justiție au casat astăzi decizia Curții de Apel București din iunie 2021, prin care celor de la CSA Steaua le-a fost atribuit palmaresul Stelei istorice de la înființare până în 1998, iar FCSB-ului palmaresul din 2003 încoace. 
  • În consecință, Curtea de Apel București va rejudeca apelul la decizia inițială a Tribunalului București, din iulie 2019, conform căreia CSA Steaua a câștigat palmaresul de la înființare până în 2003 (21 de titluri și 20 de Cupe, printre altele).

Reacția lui Mihai Stoica după decizia în privința palmaresului Stelei

MM Stoica l-a luat peste picior pe Florin-Costel Talpan, juristul CSA Steaua, care a reprezentat clubul Armatei în proces: „Florineleeee, Costelușuleee, se rejoacă meciul. Ca la Sepsi”.

Managerul de la FCSB face referire la duelul dintre Sepsi OSK și FCU Craiova din SuperLigă, rejucat după ce fusese inițial suspendat ca urmare a scandărilor xenofobe ale suporterilor olteni.

Mihai Stoica a completat în secțiunea de comentarii: „Cu arbitraj corect o aveți groasă”.

Mihai Stoica: „Presupun că numele și stema se vor întoarce la noi”

Puțin mai târziu, Mihai Stoica a continuat în același stil tăios la Orange Sport: „Doar partea noastră poate să spună că a câștigat. S-a admis recursul nostru. Cred că intrăm în normalitate. Instanțele vor lua decizia corectă, anume că Steaua este FCSB. 

Este aproape imposibil să digeri ce s-a întâmplat până acum. Subiectul e prea amplu. Este o victorie mare pentru noi! Presupun că numele și stema se vor întoarce la noi. Și că gluma asta, echipa înființată în anul în care noi spulberam Sparta Praga și jucam cu Manchester City (n.r. - CSA Steaua, 2016), nu are sens”.

Mai multe știri despre acest subiect: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.