Nationala

Observația lui Ștucan, după prima repriză din România - Belarus: „Nu am mai văzut de mult așa ceva la națională”

Costin Ștucan / FOTO: GSP

Articol de Remus Dinu  —  marţi, 28 martie 2023

Costin Ștucan, moderatorul emisiunii GSP Live, a remarcat jocul extrem de combinativ al „tricolorilor” din prima repriză a partidei România - Belarus, din preliminariile EURO 2024. Naționala a intrat în avantaj la cabine, 2-0, după golurile lui Stanciu și Andrei Burcă, și s-a impus în final cu 2-1.

Aflat în platou pentru analiza primei reprize a duelului de pe Arena Națională, Ștucan a punctat: „Am văzut și niște combinații pe care nu le-am mai văzut de multă vreme la națională. Sau măcar încercări, dar multe reușite! 

Am văzut un-doi-uri, un-doi-uri inclusiv cu un al treilea om, niște chestii pe care, până acum, nu prea le-am mai văzut”.

>

Costin Ștucan, despre Raul Opruț, pariul lui Edi Iordănescu: „Un pic mai nesigur decât colegii de linie”

Experimentatul jurnalist al Gazetei a comentat și prestația lui Raul Opruț, fundașul lui Hermannstadt folosit de Edi Iordănescu în flancul stâng al defensivei: „Cred că a fost un pic mai nesigur decât colegii lui de linie, Manea, Drăgușin și Burcă”.

În al doilea meci din preliminariile EURO 2024, România s-a impus cu Belarus, 2-1. După un start excelent, România a avut emoții pe final, dar a adunat cele 6 puncte necesare cu modestele Belarus și Andorra.

Citește și alte știri despre echipa națională: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.