Liga 1

FCSB a aflat verdictul! Ce a pățit Tavi Popescu după România - Belarus

Articol de Sergiu Alexandru  —  Wednesday, 29 March 2023

Intrat în minutul 65 al meciului România - Belarus 2-1, Octavian Popescu s-a ales cu o entorsă la glezna dreaptă. 

În minutul 74, extrema de 20 de ani a avut o intervenție dură, prin alunecare, la Bykov și a văzut cartonașul galben. După această fază, tot jucătorul de la FCSB a avut probleme, fiind surprins de camerele TV ținându-se de gleznă și șchiopătând. 

Tavi Popescu s-a ales cu entorsă după România - Belarus 

Fotbalistul roș-albaștrilor a continuat cu greu partida, iar la finalul meciului s-a prăbușit pe teren. A fost filmat cum se ținea de gleznă și cum făcea mai multe grimase din cauza durerii. Popescu s-a dus șchiopătând la vestiare, iar azi a făcut mai multe investigații. 

Examenul medical a arătat că Tavi Popescu a suferit o entorsă, astfel că prezența sa în meciul cu Sepsi (luni, 20:30) e sub semnul întrebării.

M-am uitat până la 2-0, apoi m-a luat somnul. Era un meci la îndemâna noastră. Dacă nu joacă de la mine din echipă, nu mă uit. Dacă știam că Tavi Popescu intră în repriza a doua, mă trezeam. Haha! O să ne calificăm, pentru că avem grupă ușoară. În prima repriză cu Belarus, era numai la noi mingea. 

- Gigi Becali

Tavi Popescu, scos din echipa de start de Gigi Becali 

Și dacă era apt, Tavi Popescu avea șanse mici să fie titular. Gigi Becali, patronul FCSB, a anunțat recent că Florinel Coman va fi titularul postului de extremă stânga, iar Tavi Popescu va fi rezervă.

Cum ar putea să arate FCSB cu Sepsi: Târnovanu - Sorescu, Dawa, Tamm, Radunovic - Edjouma, Șut, Olaru - Cordea, Compagno, Fl. Coman

VIDEO Valeriu Iftime sare în apărarea lui Sebastian Mailat: „Nu a reproșat nimănui că nu a fost chemat”

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.