Nationala

FRF a răspuns acuzațiilor lansate de Cătălin Cîrjan: „Decizia i-a fost comunicată”

Cătălin Cîrjan (20 de ani), mijlocaș aflat sub contract cu Arsenal, a lansat o serie de acuzații puternice la adresa Federației Române de Fotbal. GSP a solicitat și a primit o replică oficială din partea FRF.

Articol de Viorel Tudorache  —  miercuri, 29 martie 2023

Cătălin Cîrjan (20 de ani), mijlocaș aflat sub contract cu Arsenal, a lansat o serie de acuzații puternice la adresa Federației Române de Fotbal. GSP a solicitat și a primit o replică oficială din partea FRF.

Cătălin Cîrjan a fost deranjat de modul în care a primit vestea că nu mai face parte din vederile lui Emil Săndoi, selecționerul naționalei U21, pentru acțiunea din luna martie. Mijlocașul lui Arsenal „a pus tunurile” pe oficialii FRF, în frunte cu Mihai Stoichiță și Ion Geolgău. 

FRF, reacție după declarațiile devastatoare făcute de Cătălin Cîrjan

„Cătălin Cîrjan este un jucător care este monitorizat de Federația Română de Fotbal și apreciat. Acest lucru este dovedit de convocările, onorate sau nu, pe care le-a primit în ultimii ani. 

În plus, așa cum și el spune în interviul acordat, la începutul lunii noiembrie, anul trecut, Vlad Munteanu, directorul sportiv al FRF, Marius Niculae, directorul sportiv al reprezentativei U21, și Emil Săndoi, selecționerul U21, au fost la el pentru a-l urmări și pentru a discuta cu cei de la Academia Arsenal. Acest lucru dovedește că e un fotbalist important, de perspectivă, de a cărui dezvoltare fotbalistică FRF este foarte interesată.

Referitor la neconvocarea lui Cătălin Cîrjan la selecționata U21 la meciurile din această lună, decizia i-a aparținut selecționerului Emil Săndoi și a fost comunicată public de acesta.

 «S-a aflat pe lista preliminară, la fel ca și alți jucători, însă am decis ca el să meargă la naționala U20, unde selecționer este colaboratorul meu Daniel Pancu, cel cu care voi face echipă la EURO 2023. Am discutat cu el, i-am spus, însă Cătălin a refuzat, din păcate. Eu îi doresc succes la echipa de club și menționez că rămâne în continuare în vizorul meu».

Federația Română de Fotbal achiziționează bilete de avion pentru toți jucătorii care sunt convocați la Echipa Națională, indiferent de categoria de vârstă la care sunt selecționați, după ce se trimite confirmarea oficială a convocării”, se arată în mesajul transmis de FRF către GSP.ro. 

VIDEO. Edi Iordănescu, conferință de presă după meciul câștigat de tricolori cu 2-1 în fața Belarusului: „Ne lipsesc maturitatea și pragmatismul”

>

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.