Tenis

Sorana Cîrstea, emoționată după victoria carierei: „Am rămas fără cuvinte, e un pic neașteptat! Vreau să le mulțumesc fanilor”

Sorana Cîrstea (32 de ani, locul 74 WTA) a învins-o pe Aryna Sabalenka (24 de ani, locul 2 WTA), scor 6-4, 6-4, și s-a calificat în semifinalele turneului de la Miami.

Articol de Adrian Jitea  —  miercuri, 29 martie 2023

Sorana Cîrstea (32 de ani, locul 74 WTA) a învins-o pe Aryna Sabalenka (24 de ani, locul 2 WTA), scor 6-4, 6-4, și s-a calificat în semifinalele turneului de la Miami. Sportiva „tricoloră” și-a găsit cu greu cuvintele după cea mai importantă victorie a carierei. 

Sorana este de neoprit la Miami. A bifat cea mai importantă victorie din carieră, împotriva unei jucătoare aflate pe locul 2 WTA. La final, reprezentanta României a ținut să le mulțumească fanilor. 

Sorana Cîrstea, după victoria cu Aryna Sabalenka 

„Cred că am rămas fără cuvinte. Am venit aici știind că va fi un meci greu. Aryna lovește atât de tare. Sunt foarte, foarte fericită cu prestația mea de astăzi. E un pic neașteptat, sinceră să fiu.

Oamenii tot numără zilele, lunile, anii. Eu nu dau mare importanță. Doar muncesc alături de antrenorul meu, Thomas Johansson. Am început colaborarea în decembrie și cred că totul merge extraordinar. Nu mă definesc numerele. Doar rămân modestă și merg mai departe.

A fost o atmosferă fantastică. M-am bucurat de public, de sprijin. Să văd steagurile românești... e special. Oriunde am juca, fanii români sunt alături de noi, A fost o zi grozavă pentru mine și pentru toți cei prezenți”, a spus Sorana Cîrstea, la Digi Sport 2. 

VIDEO Rezumatul meciului Sorana Cîrstea - Aryna Sabalenka 6-4, 6-4

Citește și alte știri din tenis:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.