Liga 2

Își dă demisia? Oprița: „Nu mai vreau să fiu umilit! Le-am spus jucătorilor că în condițiile astea nu rămân!”

Daniel Oprița, antrenor CSA Steaua

Articol de Alexandru Barbu  —  Thursday, 30 March 2023

Liga 2 » După Oțelul Galați - CSA Steaua 3-2 în runda #2 din play-off, Daniel Oprița (41 de ani), antrenorul „militarilor”, a lăsat de înțeles că vrea să-și dea demisia, „uluit” de ce s-a întâmplat în prima repriză. La pauză, gazdele conduceau cu 3-0!

„Așa greșeli n-am mai văzut! Era mingea la noi, mă întorceam, luam apa și când mă uitam iar, deja mingea era pierdută. Sunt uluit de ce-am pățit în prima repriză! Am ajuns să nu mai am voce. Nu înțeleg ce s-a întâmplat. Cei de la Oțelul au fost bărbați, au venit și au știut ce vor. 

În a doua parte de ce am putut să jucăm? Că puteam să facem și 3-3. Ce ne-a oprit în prima parte să jucăm la fel? La pauză mai trebuia să schimb 7 jucători, nu doar 3. Chiar dacă sunt băieții care au dus echipa pe primul loc. E o umilință ce s-a întâmplat în prima repriză! Jucătorii trebuie să conștientizeze că sunt la Steaua, trebuie să aibă atitudine!

Dacă te prezinți așa în prima repriză... A fost circ! Am venit cu circul la Galați! Mi-a fost frică să nu luăm 5, 6. Galați se apără foarte bine și așteaptă contraatacul, știam asta, ei și-au făcut jocul lor”, a declarat Oprița.

Daniel Oprița se gândește să demisioneze de la CSA Steaua: „Nu vreau să mai fiu umilit!”

Antrenorul Stelei a dezvăluit că la pauză, în vestiar, le-a transmis jucătorilor că își va da demisia dacă echipa nu se va trezi în repriza secundă. „Militarii” au marcat de două ori în partea a doua, dar Oprița susține că urmează să poarte o discuție cu conducerea despre viitorul lui în Ghencea.

La pauză, le-am spus jucătorilor că nu mai rămân la echipă dacă vor continua așa, înseamnă că sunt degeaba aici. Nu accept și nu vreau așa ceva! Trăiesc prea intens. Jucătorii trebuie să înțeleagă că reprezintă un nume, trebuie să arăți că ești Steaua.

Sunt prea dezamăgit de tot ce s-a întâmplat azi. Nu înțeleg, eu vreau să termin pe primul loc! Voi avea o discuție cu conducerea. M-a dat peste cap prima repriză. E deja al 3-lea, al 4-lea meci în care trăiesc ce am trăit azi. Și nu vreau să am probleme cu sănătatea. Deja am. Nu pot să trec peste ce s-a întâmplat! Nu vreau să fie umilit!”, a mai spus Daniel Oprița.

CSA Steaua nu are drept de promovare

VIDEO » Gigi Becali: „Ne luăm Steaua înapoi! Ei se vor numi Fotbal Club Talpan SB”

>

Mai multe știri despre CSA Steaua:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.