Liga 2

Adi Popa, nervos după înfrângerea suferită de CSA Steaua: „E lipsă de respect din partea FRF!” + „Ne este rușine de cum am arătat în prima repriză”

Articol de Sergiu Alexandru  —  joi, 30 martie 2023

În etapa a doua din play-off-ul Ligii 2, CSA Steaua a pierdut pe terenul Oțelului Galați, 2-3, după 0-3 la pauză. 

La interviul de la finalul meciului, Adi Popa, mijlocașul de bandă al „militarilor”, a fost extrem de dezamăgit din cauza jocului echipei sale. În plus, a criticat și Federația Română de Fotbal pentru că a programat meciul la o distanță prea scurtă față de meciurile naționalelor de juniori, acolo unde CSA Steaua a avut mai mulți dintre jucători.

Adi Popa, nervos după Oțelul - CSA Steaua

„La cum am jucat în prima repriză, îmi găsesc cu greu cuvintele. Ne este rușine de cum am arătat în prima repriză. Ne pare rău de suporterii care au făcut deplasarea aici pentru a ne susține.

Fotbalul ne-a pedepsit pentru lejeritatea cu care am jucat în prima repriză. Dar au fost foarte mulți factori. Oțelul a câștigat pe naivitatea noastră din prima repriză. A jucat ce știe, a fragmentat jocul.

Nu mi se pare normal cum s-a făcut programarea. E lipsă de respect față de jucătorii care au reprezentat țara la loturile naționale. Au venit după 8 ore pe drum și au ajuns miercuri la 22:00. Se știe ce probleme sunt cu jucătorii pentru regulile under. Noi, timp de două săptămâni, nu ne-am putut baza pe ei. 

Atanas Trică a simțit și el ceva probleme azi. A ajuns aseară, nu a făcut niciun antrenament și a jucat azi. Bodișteanu a ajuns marți, dar ceilalți au venit joi seara. Consider că se punea amâna meciul cu o zi. E vorba de respect față de ei. Sunt niște copii. Le punem sănătatea în pericol”, a spus Adi Popa la DigiSport.

Eu am spus de la început. Noi avem prime pentru locurile 1 sau 2. Chiar dacă nu promovăm. Sunt bonusuri de performanță. Noi trebuie să ne facem treaba și să fim pe locurile 1 sau 2. Nu vom arbitra nicio luptă pentru promovare. Vom juca pentru a câștiga fiecare meci. 

- Adi Popa

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.