Campionate

Răbufnirea ZGUDUITOARE a soției lui Dani Alves: „M-a înșelat cât timp mama era pe moarte. Și-a pierdut locul”

+30 Foto
Joana Sanz // foto: Instagram

Articol de Andra Mocanu  —  Friday, 31 March 2023

Joana Sanz (29 de ani), fosta parteneră de viață a lui Dani Alves (39), aflat în spatele gratiilor după ce a fost acuzat de viol, a răbufnit după ce un urmăritor din social media a pus-o la colț pentru că a decis să divorțeze de fotbalist. 

Încarcerat și anchetat pentru viol, Dani Alves a mai primit o lovitură grea. Soția sa, modelul Joana Sanz, a decis să divorțeze și a anunțat acest lucru prin intermediul unei scrisori publice.

Nu toți urmăritorii ei din social media i-au sprijinit decizia. O persoană a atenționat-o pe Joana că nu a fost momentul potrivit pentru a-i întoarce spatele soțului: „Pentru toate momentele petrecute împreună... nu era momentul potrivit pentru a renunța la el! Îți înțeleg durerea și faptul că nu accepți trădarea, dar nu cred că era locul și momentul potrivit”.

+30 Foto
Joana Sanz, soția lui Dani Alves

Joana Sanz divorțează de Dani Alves și a răbufnit: „M-a înșelat cât timp mama era pe moarte!”

Joana a răbufnit la vederea comentariului și a făcut o observație zguduitoare: „El și-a pierdut locul și manierele înșelându-mă cât timp mama era pe moarte”.

Mama Joanei a decedat la începutul anului, cu doar câteva zile înainte ca Dani Alves să fie închis. Brazilianul a fost reținut preventiv în Barcelona și este anchetat pentru un act de viol pe care l-ar fi comis pe 30 decembrie, într-un club de noapte.

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.