Nationala

Conducătorul Universității îl trage la răspundere pe Iordănescu: „Să explice public!”

Edi Iordănescu, selecționer România

Articol de Daniel Grigore  —  vineri, 31 martie 2023

Pavel Badea (55 de ani), directorul CS Universitatea Craiova, îi reproșează selecționerului Edi Iordănescu faptul că nu l-a convocat pe Andrei Ivan pentru meciurile naționalei din martie: „Ar trebui să explice public motivele”.

Omiterea lui Andrei Ivan de către Edi Iordănescu continuă să aibă ecou. Ultimul care l-a tras la răspundere pe selecționer pentru că l-a sărit pe atacantul cu 13 goluri în acest sezon este Pavel Badea, director la Clubul Sportiv Universitatea Craiova.

Badea i-a cerut selecționerului să „lase orgoliile și mândria personală” și să explice public motivele pentru care nu a apelat la serviciile lui Andrei Ivan contra Andorrei (2-0) și Belarusului (2-1).

Directorul CS Universitatea Craiova îl trage la răspundere pe Edi Iordănescu: „Să explice de ce nu l-a convocat pe Andrei Ivan”

>

„Din punct de vedere fotbalistic, merita să fie în lot. Este unul dintre jucătorii importanți din campionat, cu reușite individuale și colective, și ar fi putut aduce plus valoare echipei naționale.

Trebuie să lăsăm aceste orgolii și mândria personală și să dăm posibilitatea celor mai buni jucători din momentul acțiunilor echipei naționale să poată juca.

Probabil antrenorul echipei naționale are mai multe informații decât mine, motive întemeiate care stau la baza neconvocării lui, pe care ar trebui să le explice public”, a precizat Badea la GSP Live.

În cadrul acțiunii din martie, selecționerul Edi Iordănescu a sugerat că în spatele omiterii lui Andrei Ivan se află probleme de mentalitate. Totuși, Iordănescu a transmis că „ușa rămâne deschisă” pentru atacantul Craiovei.

Andrei Ivan: „Frustrant că nu am fost convocat”

Andrei Ivan s-a declarat „frustrat” că nu a fost convocat pentru primele două meciuri din campania de calificare. Ivan a afirmat că se aștepta să fie convocat de Edi Iordănescu, mai ales că a înscris 6 goluri în cele 10 meciuri oficiale din acest an.

„Pentru mine e frustrant că nu sunt acolo, dar nu am ce să fac, trebuie să merg înainte, să-mi arăt valoarea în continuare și vom vedea ce va fi.

Nu am greșit nimănui, cui să-i cer scuze? De fiecare dată când am fost la națională am dat totul, m-am antrenat foarte bine și nu am fost indisciplinat”, a precizat atacantul.

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.