Campionate

Barcelona nu se mai ascunde: „Suntem în contact cu apropiații lui Messi. Știe că îl vrem aici”

Lionel Messi/ foto Imago Images

Articol de Adrian Duţă  —  vineri, 31 martie 2023

Rafa Yuste, vicepreședintele Barcelonei, a recunoscut discuțiile cu oamenii din anturajul lui Lionel Messi (35 de ani). Catalanii îl vor înapoi pe argentinianul de la PSG.

Presa spaniolă a scris în dese rânduri despre dorința Barcelonei de a-l aduce pe Messi pe Camp Nou, după doi ani la PSG. Contractul lui Leo cu parizienii expiră în vară și sunt șanse din ce în ce mai mici să rămână în Ligue 1.

Acum, cei de la Barcelona au ieșit public și au recunoscut discuțiile cu Messi. Rafa Yuste și Xavi și-au declarat atașamentul față de argentinian și dorința ca acesta să joace din nou pe Camp Nou.

Rafa Yuste, vicepreședintele Barcelonei, a recunoscut discuțiile cu Messi

„Suntem în contact cu cei din anturajul lui Messi. Leo știe cât de mult îl apreciem și cât de mult ne-ar plăcea să se întoarcă. Cu siguranță că Messi iubește orașul și echipa Barcelona. Sperăm că vom găsi calea pentru ca el să să scrie din nou istorie aici”, a transmis Rafa Yuste, potrivit jurnalistului Fabrizio Romano.

Aceeași părere a avut-o și Xavi, fostul coechipier al lui Messi. După ce presa catalană a scris că antrenorul Barcelonei a discutat cu Messi înainte de Campionatul Mondial pentru a-l convinge să se întoarcă pe Camp Nou, acum catalanul a recunoscut și el conversațiile.

„Mi-ar plăcea la nebunie ca Messi să se întoarcă. E o problemă la care lucrăm, dar nu depinde doar de mine. Depinde de fericirea lui Leo și de dorința lui. Aș fi primul care ar zice da unei reveniri”, a declarat Xavi, conform sursei menționate.

Și Messi ar face pași în acest sens, al transferului la Barcelona, în vară. Conform Radio Catalunya, Leo l-a pus pe Jorge Messi, tatăl și agentul său, să înceapă negocierile cu Joan Laporta, președintele clubului „blaugrana”.

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.