Nationala

Andrei Coubiș „nu vrea să mai audă de România” » Episod halucinant la U19: „Cei din staff-ul naționalei i-au reproșat că a vorbit să piardă meciul cu Italia. A dezvoltat o ură incredibilă”

Andrei Coubiș, căpitan la Milan Primavera/ foto Imago Images

Articol de Adrian Duţă  —  vineri, 31 martie 2023

Gheorghe Coubiș, tatăl lui Andrei Coubiș (19 ani), a dezvăluit că fiul său nu vrea să mai audă de România. El a povestit un episod „care i-a dezvoltat o ură incredibilă” față de națională.

Coubiș, fundașul central căpitan la Milan Primavera, nu vrea să mai joace pentru România și a ales să reprezinte Italia, țară în care s-a născut și a crescut. El a fost convocat în martie la lotul Italiei U20.

Coubiș a jucat pentru România U19 la Campionatul European din 2022. Tatăl lui Andrei a povestit că cei din staff-ul naționalei l-au acuzat pe stoper că a discutat cu cu doi colegi de la Milan să piardă meciul cu Italia. România a fost învinsă de Squadra Azzurra atunci, scor 2-1, iar Andrei a intrat în minutul 69.

Tatăl lui Andrei Coubiș a povestit un episod halucinant de la naționala U19

„Andrei nu mai vrea să audă de România. E și un tip cu o personalitate impresionantă. Episodul care l-a dezamăgit cel mai tare și i-a declanșat o ură incredibilă s-a petrecut vara trecută, pe durata Europeanului U19 din Slovacia. 

Au stat în același hotel cu italienii și, într-o seară, după ce au mâncat, a urcat în cameră la colegii lui de la Milan să mai stea la taclale înainte de somn. Erau doi băieți, au crescut de mici împreună, se cunosc foarte bine, au stat vreo oră la povești și asta a fost tot. 

L-a văzut însă cineva din staff și au ajuns să-i reproșeze că s-a dus să discute ca să piardă meciul direct. S-a simțit foarte prost când a văzut că, după episodul cu amicii de la Milan, n-a fost anunțat în echipă pentru meciul cu Italia. Era convins că va fi titular. Dar nu l-au băgat să joace decât către final”, a declarat Gheorghe Coubiș pentru Prosport.

VIDEO. Emil Săndoi, despre refuzul primit din partea lui Andrei Coubiș: „Am făcut tot ce a depins de noi”

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.