Tenis

Ce urmează pentru Sorana Cîrstea: „E un haos general în WTA” » Următorul turneu la care participă

Sorana Cîrstea a anunțat că următorul turneu la care participă este Madrid Open (24 aprilie - 7 mai)/ foto: Imago Imsges

Articol de Adrian Duţă  —  Saturday, 01 April 2023

Sorana Cîrstea (32 de ani, 74 WTA) a fost învinsă de Petra Kvitova (33 de ani, 12 WTA), scor 5-7, 4-6, în semifinalele turneului de la Miami. Jucătoarea din România a anunțat că următorul turneu la care participă este Madrid Open (24 aprilie - 7 mai).

Sorana era înscrisă și la turneul de la Charleston, care debutează luni, dar s-a retras înainte de semifinala cu Kvitova de la Miami. Cîrstea a acuzat oboseala după ce a atins penultimul act la Miami și sferturile de finală la Indian Wells.

Sorana Cîrstea: „E un haos total în calendarul WTA. Următorul turneu la care joc e cel de la Madrid”

„Da, m-am retras de la Charleston. În momentul de față este un haos general în calendarul WTA. Eram înscrisă la turneul de la Istanbul, care s-a anulat acum foarte puțin timp (n.r. - din cauza cutremurului din Turcia). 

Și atunci, pentru că nu știam ce rezultate voi avea aici (n.r. - la Miami), m-am înscris la acel turneu de la Charleston, dar acum nu mai avea niciun sens să merg acolo.

Sunt destul de obosită, am nevoie să mă odihnesc, să mă recuperez, să merg acasă, și apoi să mă pregătesc pentru zgură. Iar următorul meu turneu va fi Madrid, pentru că nu mai este nimic până atunci”, a declarat Sorana Cîrstea, potrivit Digi Sport.

Cu ce rămâne Sorana Cîrstea după parcursul de la Miami

Începând de luni, odată cu actualizarea clasamentului WTA, sportiva „tricoloră” va face un salt de 33 de poziții, până pe locul 41 WTA. 

Pentru parcursul de la Miami, Sorana Cîrstea a obținut 325.635 de dolari și și 390 de puncte WTA

VIDEO. Rezumatul meciului Sorana Cîrstea – Petra Kvitova

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.