Liga 1

Sabău și-a certat jucătorii în public, după înfrângerea cu UTA: „Trebuie să fim mai umili”

Articol de Sergiu Alexandru  —  sâmbătă, 01 aprilie 2023

U Cluj a fost învinsă de UTA Arad, 0-2, spre nemulțumirea lui Ioan Ovidiu Săbău.

După partida de la Arad, antrenorul clujenilor a criticat la conferința de presă modul în care elevii săi s-au prezentat.

Ioan Ovidiu Sabău, nemulțumit de atitudinea jucătorilor lui în UTA – U Cluj 2-0

„Noi am avut o oarecare relaxare, cu o starea de bine, laude, aprecieri... Azi ne-am prezentat destul de modest. Nu am pregătit bine jocul, nu am avut atitudinea de care e nevoie pentru a câștiga sau pentru a nu pierde.

Trebuie să analizăm acest joc și să schimbăm felul de a fi. Trebuie să fim mai umili, trebuie mai multă modestie, trebuie mai multă muncă. Au fost momente în care nu am arătat bine. S-a văzut clar de la începutul meciului. Am scăpat pe contraatac, dar nu am avut preocuparea să atacăm poarta. S-a văzut teamă, crispare. Nu am arătat bine.

Nu suntem într-un moment delicat, dar dacă am fi câștigat puteam să ne desprindem. Trebuie să avem continuitate. Trebuie să arătăm bine la 5-7 meciuri, nu doar la două meciuri. 

E clar că nu arătăm bine în deplasare. Trebuie să lucrez la mentalitatea jucătorilor. Trebuie să aibă mai multă încredere și mai mult curaj. Să joace, să își asume. Fotbalul e frumos.”, a spus Ioan Ovidiu Sabău la conferința de presă.

Noi nu putem fi relaxați. Echipele sunt de același nivel. Se vor salva echipele care au jucători cu atitudine și caracter, care luptă.  

– Ioan Ovidiu Sabău

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.