Handbal

Dinamo e în sărbătoare! Imagini de la petrecerea de titlu a „dulăilor” + În tribune au apărut şi doi miniştri

+13 Foto
Dinamo a cucerit un nou titlu în Liga Zimbrilor / foto: Cristi Preda

Articol de Cristi Preda (foto), Iosif Popescu (video), Cătălin Stroia  —  sâmbătă, 01 aprilie 2023

Dinamo e din nou în sărbătoare. „Dulăii” au sărbătorit sâmbătă un nou titlu în Liga Zimbrilor, competiția pe care au pus monopol în ultimii ani. Dinamoviștii au învins-o pe HC Vaslui, scor 39-29, și și-au adjudecat cea de-a șaptea coroană la rând, a nouăsprezecea din vitrina ce devine din ce în ce mai neîncăpătoare. 

Cu trei etape înainte de final, Dinamo avea nevoie de o victorie în fața lui HC Vaslui pentru a-și asigura matematic titlul în liga națională de handbal masculin. A fost doar o formalitate pentru trupa lui Xavi Pascual, ai cărei fani au venit în număr mare în Sala Dinamo, pregătiți pentru fiesta care a început negreșit după meci. 

Dacă la fotbal au uitat gustul performanței, suporterii din PCH, o prezență obișnuită la meciurile echipei, au cântat de mai multe ori pe durata partidei celebra scandare: „Aplaudați campioana!”.

Dinamo e în sărbătoare! Imagini de la petrecerea de titlu a „dulăilor”

Seara s-a încheiat cu o „ploaie” de confetti și cu mult așteptatul moment în care roș-albii au ridicat deasupra capului trofeul. Handbaliștii au celebrat pe parchet alături de copii, care au savurat din plin ocazia. Mai jos, imagini surprinse de fotoreporterul Gazetei la petrecerea de titlu a lui Dinamo:

+13 Foto
Dinamo a cucerit un nou titlu în Liga Zimbrilor / foto: Cristi Preda

Ministrul de interne Lucian Bode și Alexandru Rafila, ministrul sănătății, s-au numărat printre personalitățile care au venit sâmbătă după-amiaza în sala Dinamo. Și Marius Niculae, fostul atacant al echipei de fotbal, și-a făcut apariția în tribune.

+13 Foto
Dinamo a cucerit un nou titlu în Liga Zimbrilor / foto: Cristi Preda

Dinamo țintește noi culmi în Europa

„Dulăii” stau bine la bilanț: echipa din Ștefan cel Mare a terminat cel mai bun sezon al său din istorie în Liga Campionilor între primele 12 formații europene, anunțând că țintește Final Four-ul în următorii trei ani. Sezonul actual, în cele 16 partide disputate în Liga Campionilor, Dinamo a obținut 6 victorii, a pierdut 7 meciuri, iar 3 le-a terminat la egalitate.

VIDEO Atmosfera de la meciul în care „dulăii” au devenit din nou campioni: PCH a fost la înălțime

>

Citește și alte știri din handbal: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.