Campionate

Klopp, furios după dezastrul cu City: „Inacceptabil! E bine că am luat doar 4”

+23 Foto
Foarte nervos după 1-4 cu Manchester City, Jurgen Klopp (55 de ani), antrenorul lui Liverpool, a catalogat drept inacceptabilă evoluția echipei sale din repriza secundă

Articol de Alexandru Barbu  —  sâmbătă, 01 aprilie 2023

Foarte nervos după 1-4 cu Manchester City, Jurgen Klopp (55 de ani), antrenorul lui Liverpool, a catalogat drept inacceptabilă evoluția echipei sale din repriza secundă. La pauză, tabela arăta 1-1.

„Prima repriză a fost una pe care am mai văzut-o de câteva ori când am jucat pe Etihad. City a avut posesia, dar noi am fost calmi, le-am pus probleme. Am marcat un gol frumos, am avut o altă ocazie importantă, dar am fost egalați, și cu ghinion. 

După pauză, am primit două goluri rapid. Modul în care le-am primit este inacceptabil! Am cedat foarte ușor. Apoi, City a controlat total partida. Noi ne-am deschis, iar ei au putut să facă tot ce au vrut, am fost norocoși că nu am primit mai multe.

Sunt bucuros că s-a terminat doar 4-1. Ar fi putut fi mai rău, iar asta este o veste cu adevărat proastă pentru noi. Doar vreo 4 jucători de-ai mei au evoluat OK azi, restul nu știu pe unde au fost”, a declarat Klopp, citat de Mirror.

Pep Guardiola, în extaz: „Unul dintre cele mai bune meciuri ale mele la Manchester City”

La polul opus a fost Pep Guardiola (52 de ani), managerul lui Manchester City fiind încântat de prestația elevilor lui: 

„Am jucat perfect din minutul 1 până în minutul 93! Chiar dacă am primit un gol, am jucat foarte bine. Liverpool e întotdeauna periculoasă pe tranziție, dar noi ne-am descurcat excelent. Sunt de 7 ani la City, iar ăsta a fost unul dintre cele mai bune meciuri ale noastre”.

Mai multe știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.