Liga 1

Verdict categoric după Rapid - Farul! E scoasă din lupta la titlu

Articol de Sergiu Alexandru  —  duminică, 02 aprilie 2023

Gabi Balint a analizat egalul dintre Rapid și Farul, 1-1, și a lăudat rezultatele obținute de Adi Mutu.

După două etape din play-off, Rapid e pe 4, cu 28 de puncte, iar fostul internațional spune că giuleștenii nu pot emite pretenții la câștigarea campionatului.

Concluzia lui Gabi Balint după Rapid – Farul

„Mutu, în momentul ăsta, cam scoate maximum. Rapid nu are jucători creativi. Sunt multe pase greșite, nici nu ajunge de multe ori mingea la Dugandzic. 

Se trimite o minge lungă și nici măcar cea de-a doua nu e câștigată de jucătorii Rapidului. Lotul nu o recomandă pe Rapid pentru lupta la titlu”, a spus Gabi Balint, citat de digisport.ro.

Nu iese Rapid din lupta la titlu. Se poate întâmpla orice. Anul trecut, noi eram la 8 puncte de CFR Cluj. Dacă ai o serie... Eu nu scot nicio echipă din cărți.

– Mihai Stoica, la OrangeSport

Rapid nu are forța să câștige toate meciurile.

 – Basarab Panduru, la OrangeSport

Rapid nu mă convinge. Nu poate emite pretenții la câștigarea campionatului

 – Florin Răducioiu

Nu pot spune că nu sunt mulțumit. A fost un meci echilibrat. Au fost momente în care puteam deschide scorul, apoi au fost momente în care ei au avut șanse să facă asta. Apoi, puteam închide jocul, cum și Farul a avut acea șansă de 2-1 prin Sali. Cred că a fost un rezultat echilibrat, un rezultat corect. Mă bucur că am făcut o propagandă bună fotbalului. Suntem doi antrenori (n.r. - el și Hagi) care gândesc fotbalul pe atac, care vor victoria întotdeauna.

- Adrian Mutu

VIDEO Răzvan Onea, declarații după Rapid - Farul 1-1: „A fost un rezultat echitabil și un meci plăcut ochiului”

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.