Liga 1

Florin Răducioiu analizează lupta la titlu: „E ca un mic Arsenal. Sper să nu clacheze” + „Farul a pierdut două puncte cu Rapid”

Articol de Sergiu Alexandru  —  duminică, 02 aprilie 2023

După Rapid – Farul 1-1, Florin Răducioiu a analizat evoluția elevilor lui Gică Hagi și este de părere că formația din Ovidiu merita victoria.

Fostul internațional crede că Farul a făcut un pas greșit în lupta la titlu și ar putea să o coste, dacă CFR Cluj o învinge azi pe CS Universitatea Craiova

Cum vede Florin Răducioiu lupta la titlu în Liga 1

„Farul a fost echipa mai bună. A pierdut două puncte importante. Au fost momente multe în care Farul a dominat. A avut ocazii multe de gol, a atacat cu aproape toată echipa. Farul a fost net superioară aproape tot meciul.

Sunt două puncte pierdute de Farul. Mi-e teamă să nu o coste. Sunt multe finale și nu îți permiți să pierzi puncte. Rămâne de văzut ce va face CFR Cluj.

Echipa lui Hagi e un mic Arsenal. Îmi plac aceste echipe. Cele care joacă un fotbal frumos reușească să se îndrepte spre câștigarea campionatelor, chiar dacă nu au staruri. Farul merită să câștige campionatul. Sper să nu clacheze și să nu aibă o cădere. E echipa cea mai frumoasă”, a spus Florin Răducioiu la PrimaSport, în emisiunea „Fotbal Show”, moderată de Costin Ștucan, jurnalist GSP.

Rapid a făcut cea a putut, mai ales în prima repriză. Dar foarte puțin. Rapid nu mă convinge și nu poate emite pretenții la titlu.

 - Florin Răducioiu

Farul produce fotbal. Vezi o idee de joc, vezi principii. Asta îmi place, să văd echipele că produc fotbal și că marchează.

 – Viorel Moldovan

VIDEO Răzvan Onea, declarații după Rapid - Farul 1-1: „A fost un rezultat echitabil și un meci plăcut ochiului”

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.