Liga 1

L-a uitat pe Denis Alibec » Cine e noul preferat al Andreei Bododel: a venit cu tricoul lui în Giulești

Articol de Andra Mocanu  —  Sunday, 02 April 2023

Andreea Bododel, fosta soție a fotbalistului Tibi Bălan, este mare fană Farul, fiind prezentă la egalul din Giulești, 1-1 cu Rapid.

De data asta, Andreea și-a schimbat jucătorul preferat. După ce în trecut a apărut cu un tricou cu Denis Alibec, Andreea Bododel a venit acum cu numele noii senzații a Farului pe spate.

Andreea Bododel, fana lui Adrian Mazilu

Ea a postat două fotografii pe contul de Instagram, îmbrăcată în tricoul Farului și cu un fular la gât. 

„E bine și așa! Înainte, Farul”, a scris Andreea. 

Acesta a renunțat la tricoul lui Alibec și a venit cu unul al lui Adrian Mazilu (17 ani), care impresionează în acest sezon.

+42 Foto
Andreea Bododel

Andreea Bododel: „Cică fac ravagii cum făcea cu stângu’ Hagi Pfoaileiiiiii”

Andreea Bododel este fosta soție a fotbalistului Tibi Bălan și una dintre cele mai frumoase vedete care apare la TV. Pe Instagram pozează incredibil și își provoacă admiratorii: „Cică fac ravagii cum făcea cu stângu’ Hagi Pfoaileiiiiii”

Tibi Bălan și Andreea Bododel, fostă animatoare, au împreună un copil în vârstă de 10 ani. Căsătoria dintre cei doi a durat un an, cei doi divorțând la începutul anului 2015. Andreea s-a născut pe 30 noiembrie 1989 în Medgidia, județul Constanța și a absolvit Liceul Teoretic „Nicolae Bălcescu” din Medgidia. A studiat ulterior Dreptul la Universitatea „Ovidius”.

+42 Foto
Andreea Bododel

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.