Campionate

Suporterii lui Chelsea cer ca antrenorul echipei să fie demis: „Afară cu Potter!”

Graham Potter, antrenor Chelsea. Foto: Imago

Articol de Aurelian Botezatu  —  duminică, 02 aprilie 2023

Suporterii lui Chelsea cer demiterea managerului Graham Potter (47 de ani), după 0-2 cu Aston Villa. Echipa are o mare problemă, la finalizare, unde stă mai prost chiar și decât adversare din subsolul clasamentului.

Chelsea a investit peste 550 de milioane de lire sterline în achiziții de jucători, de la venirea miliardarului american Ted Boehly în fruntea clubului. Însă rezultatele întârzie, iar suporterii și-au pierdut răbdarea.

Fanii lui Chelsea cer ca Graham Potter să fie dat afară, după înfrângerea cu Aston Villa

Sâmbătă, la finele partidei pierdute în fața lui Aston Villa (0-2), mulți dintre ei s-au îndreptat împotriva managerului Graham Potter: „Afară cu Potter!”. Ulterior, mesajele anti-Potter s-au mutat în social-media.

Fostul atacant al albaștrilor, Jimmy-Floyd Hasselbaink, crede totuși că Boehly, care l-a și adus pe Potter de la Brighton, ar fi indicat „să țină de manager. Dacă ai plecat la drum cu strategia de a miza pe jucători tineri, atunci trebuie să le dai voie să și greșescă, să accepți asta”.

Problema lui Chelsea? Finalizarea. Cu Villa a bifat 27 de șuturi spre poarta adversă, 8 cadrate, și a avut 69 la sută posesie. Degeaba. A fost deja al 4-lea meci pe teren propriu în care a pierdut la zero, în acest sezon.

11e locul pe care-l ocupă Chelsea în clasamentul Premier, cu 38 de puncte după 28 de partide disputate

Iar numărul golurilor marcate, 29, e mai mic decât al unor formații aflate în subsolul clasamentului, precum Leeds United (36) și Leicester City (39).

Nu-mi place să dau vina pe cineva anume. Îmi asum responsabilitatea. Suntem o echipă, pierdem și câștigăm împreună.

-Graham Potter, manager Chelsea

Clasamentul din Premier League 

VIDEO. Rezumat: Chelsea - Aston Villa 0-2 

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.