Liga 2

Steaua București a depus dosarul de licențiere pentru Superligă » Anunțul unui oficial al „militarilor”: „Sunt multe variante”

Iulian Miu (47 de ani), oficialul celor de la Steaua București, a anunțat că „militarii” au depus dosarul de obținere a licenței pentru Superliga

Articol de Vlad Roșu  —  luni, 03 aprilie 2023

Iulian Miu (47 de ani), oficialul celor de la Steaua București, a anunțat că „militarii” au depus dosarul de obținere a licenței pentru Superliga, lucru anunțat în exclusivitate de Gazeta Sporturilor, în urmă cu câteva zile. 

Fost jucător la Steaua, Iulian Miu susține că dosarul trupei din Ghencea este în regulă. 

Iulian Miu a anunțat că Steaua București a depus dosarul de licențiere pentru Superliga: „Se aşteaptă raportul preliminar”

„Steaua a aplicat (n.r. - pentru obţinerea licenţei de Superliga). În proporţie de 99% e ok dosarul. S-a depus dosarul şi se aşteaptă raportul preliminar. 

Au fost implicate mai multe persoane din partea clubului care au lucrat la acest dosar”, a declarat Iulian Miu, potrivit Orange Sport. 

Iulian Miu

Iulian Miu, oficialul Stelei București: „Se va găsi o soluţie şi Steaua va avea drept de promovare”

De asemenea, acesta a vorbit și despre situația promovării echipei, una care nu are, deocamdată, acest drept, din cauza formei de organizare, fiind nevoită să se asocieze cu o entitate privată. 

„Se zvoneau tot felul de lucruri. Îmi pare că nu se face această societate sau asociaţie. Variante sunt. Cred că cei care ar trebui să se gândească sau sunt răspunzători pot face ceva. 

Atât timp cât nu apar variante, discuţii, că s-a încercat să se vorbească cu anumite companii, persoane... Sincer, nu am cunoştinţe că s-a discutat cu anumite persoane sau companii, care să intre într-o societate sau într-o asociaţie.

Sunt mai multe variante, cu schimbarea Legii Sportului sau cu asociaţia sau societatea. Îmi doresc ca Steaua să aibă drept de promovare, să se facă acea societate. 

Cred că se va rezolva cu timpul, se va găsi o soluţie şi Steaua va avea drept de promovare”, a mai spus oficialul roș-albaștrilor, potrivit sursei citate anterior.  

VIDEO. Gigi Becali, conferință de presă la Palat, a doua zi după decizia ÎCCJ: „Ne luăm Steaua înapoi! Ei se vor numi Fotbal Club Talpan SB”

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.