Liga 1

12.000.000 €!

Articol de Alexandru Răducanu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Aceasta este suma care activează clauza de reziliere a contractului lui Costea.

Adrian Mititelu ştie cît valorează Florin Costea (23 de ani) în acest moment. Surse autorizate au dezvăluit că patronul Universităţii i-a ataşat “Briliantului” din Bănie la contractul reînnoit în urmă cu aproximativ trei săptămîni o superclauză de reziliere ce urmează să intre în vigoare o dată cu startul viitorului sezon. Valoarea acesteia? Nu mai puţin de 12.000.000 de euro!

“Nu ştiu de această clauză, pe mine m-ar interesa mai puţin cît e de reală. Momentan, cel mai mult mă preocupă să mă recuperez rapid după operaţia suferită în urmă cu trei zile la nas, că nici nu pot vorbi ca lumea din cauza durerilor”, a afirmat ieri Costea, din Italia, pentru craiovamaxima.ro. “Am refuzat oferte şi de 6-7 milioane pentru Costea. Ar fi împotriva firii lucrurilor ca el să plece acum de la Universitatea. Pur şi simplu, un transfer al său nu intră în discuţie în acest moment, indiferent de suma de bani”, a declarat deunăzi şi Mititelu.

15 goluri a marcat Florin Costea în cele 30 de meciuri jucate pentru Craiova în acest sezon

6,53 este media notelor gsp primite de Florin Costea. Dintre atacanţii Ligii I, doar Coroian (6,55) şi Dănciulescu (6,54) au mai mult

Costea jr. are cu 3 milioane În plus

Şi celălalt Costea din lotul Craiovei, Mihai (20 de ani), are o clauză de reziliere a înţelegerii sale cu Ştiinţa. Inedit este că deşi la fratele său mai mare rîvnesc deja granzii bucureşteni, iar el nu a bifat decît 33 de minute în acest sezon pentru Ştiinţa, suma în schimbul căreia poate pleca în orice moment este de 15.000.000 de euro. Cu 3 milioane mai mare decît a lui Florin!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.