Campionate

Fostul antrenor al lui PSG subliniază problema regăsită la campioana Franței: „Am simțit-o cu toții”

Laurent Blanc (57 de ani), antrenorul celor de la Olympique Lyon, a subliniat care este problema strategică la campioana Franței, PSG

Articol de Vlad Roșu  —  luni, 03 aprilie 2023

Laurent Blanc (57 de ani), antrenorul celor de la Olympique Lyon, a subliniat care este problema strategică la campioana Franței, PSG, după ce Lyon s-a impus duminică seară în fața trupei din Paris, scor 1-0, în runda cu numărul 29 din Ligue 1. 

Fost tehnician la gruparea pariziană între iunie 2013 și iunie 2016, Laurent Blanc a spus că, atunci când PSG nu reușește să-și îndeplinească obiectivul principal al sezonului, adică câștigarea Ligii Campionilor, este foarte greu ca jucătorii să fie motivați în campionat, acolo unde nu au parte de o concurență foarte serioasă. 

Francezii au eșuat să aducă trofeul suprem din fotbalul european la Paris și în acest sezon, după ce au fost eliminați de Bayern Munchen, scor 3-0 la general, în faza „optimilor” de finală. 

Laurent Blanc scoate în evidență principala problemă de la PSG: „Am simțit-o cu toții”

„Cunosc puțin ce se întâmplă la PSG. Problema clubului este că, atunci când nu se îndeplinește obiectivul principal, se pare că restul sezonului nu mai contează. 

Laurent Blanc. Foto: Imago

Asta este situația. Am văzut-o cu toții, am simțit-o. Când aventura în Liga Campionilor se încheie, te aștepți ca jucătorii să nu mai dea totul. Este dificil să-i motivezi în meciurile de campionat. 

Sunt sigur că Christophe (n.r. - Galtier) va face lucruri bune la PSG, iar sezonul nu s-a încheiat încă. Dar trebuie să-i motiveze pe fotbaliști, ceea ce nu este ușor”, a declarat Laurent Blanc, potrivit cotidianului spaniol Mundo Deportivo. 

VIDEO. Rezumat: PSG - Olympique Lyon 0-1

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.