Liga 2

De ce nu vine publicul la meciurile de acasă ale celor de la CSA Steaua. Explicația unui oficial al „militarilor”

Iulian Miu (47 de ani), oficialul celor de la Steaua București, a comentat asistența redusă a grupării din Ghencea la meciurile de pe teren propriu.

Articol de Vlad Roșu  —  luni, 03 aprilie 2023

Iulian Miu (47 de ani), oficialul celor de la Steaua București, a comentat asistența redusă a grupării din Ghencea la meciurile de pe teren propriu.

Fostul jucător al Stelei a spus că la partidele disputate de „militari” pe noul stadion Steaua nu vine multă lume din cauza faptului că echipa nu are drept de promovare, menționând că, dacă situația juridică a formației se va schimba, mai mulți spectatori vor asista la partidele roș-albaștrilor. 

Iulian Miu, oficial Steaua București: „Lumea nu vine la meciuri, pentru că nu avem drept de promovare”

„Lumea nu vine la meciuri, pentru că nu avem drept de promovare. Dacă se va rezolva problema cu promovarea, se va schimba atunci percepţia oamenilor de rând, care cred că vor să vină să vadă cum această echipă promovează”, a declarat Iulian Miu, potrivit Orange Sport. 

Puțin peste 900 de oameni la meciul dintre Steaua și Unirea Dej, primul din play-off-ul Ligii 2

La meciul câștigat de Steaua București în fața Unirii Dej, scor 3-0, în prima etapă din play-off-ul Ligii 2, pe Stadionul Steaua au asistat puțin peste 900 de spectatori. Capacitatea arenei din Ghencea este de 31.254 de locuri. 

Unirea Dej a avut de partea ei o micuță galerie, formată din 9 suporteri, care au luat loc în sectorul oaspeților din peluză. 

În startul reprizei secunde, fanii din Peluza Sud au afișat un mesaj: „18 ani alături de Steaua, niciun moment nu am ratat. Cocoșii, tot înainte, lângă cei care nu au trădat”. 

VIDEO. CSA Steaua - Unirea Dej. Prezență redusă în Gheneca, la primul meci din play-off-ul ligii secunde

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.