Campionate

Episod neștiut cu Ronaldo: „S-a dus direct la Cristiano și l-a luat la șuturi” » Cum s-a terminat totul

Cristiano Ronaldo și Ruud Van Nistelrooy, în 2004, după câștigarea Cupei Angliei cu Manchester United/ foto: Imago Images

Articol de Adrian Duţă  —  Monday, 03 April 2023

Rio Ferdinand (44 de ani), fostul fundaș central de la Manchester United, a povestit un episod neștiut cu Cristiano Ronaldo (38) în prim-plan.

În stagiunea 2003-2004, când Ronaldo se afla la primul sezon la Manchester United, portughezul i-a provocat un acces de furie lui Ruud Van Nistelrooy, susține Rio  Ferdinand. Atacantul olandez l-a lovit pe Ronaldo de mai multe multe ori peste picioare, inclusiv în tendonul lui Ahile.

Tânărul Cristiano a fost apărat de Rio Ferdinand, fundașul englez lovindu-l la rândul său pe Van Nistelrooy.

Rio Ferdinand: „Van Nistelrooy l-a luat la șuturi pe Ronaldo”

„Niciodată nu m-am bătut la antrenament. E amuzant, pentru că aveam gura mare. Mereu țipam și înjuram, făceam și multe glume. Eram foarte serios la antrenamente, mai ales vinerea, înainte de meciul de sâmbătă. 

Odată, s-a întâmplat ceva cu Van Nistelrooy. Ruud s-a dus la Ronaldo și l-a luat la șuturi, l-a lovit și în tendonul lui Ahile. 

Apoi, când mingea a ajuns la Van Nistelrooy, m-am dus și l-am lovit direct. I-am spus: «Ce se întâmplă cu tine? De ce l-ai lovit? Ronaldo e doar un copil». 

Ruud s-a ridicat de jos și era foarte nervos, iar ceilalți colegi s-au băgat între noi, așa că nu s-a ajuns mai departe”, a povestit Rio Ferdinand, potrivit Manchester Evening News.

12 ania jucat Rio Ferdinand la Manchester United, între 2002 și 2014. A câștigat Champions League și de 6 ori Premier League cu „diavolii”

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.