Liga 1

Conducerea lui Sepsi a ieșit la atac după înfrângerea cu FCSB: „Arbitraj cam șmecheresc”

Attila Hadnagy, directorul general de la Sepsi Sf. Gheorghe, a criticat arbitrajul după înfrângerea cu FCSB, scor 1-2, în direct la GSP Live/ foto: Cristi Preda (GSP)

Articol de Adrian Duţă  —  Monday, 03 April 2023

Attila Hadnagy, directorul general de la Sepsi Sf. Gheorghe, a criticat arbitrajul după înfrângerea cu FCSB, scor 1-2, în direct la GSP Live.

Hadnagy e de părere că cei de la FCSB au tras de timp, fără ca „centralul” Sebastian Colțescu să intervină.

VIDEO. Attila Hadnagy: „Arbitrajul a fost cam șmecheresc”

„Un meci frumos pentru spectatori. Am jucat bine, meritam minim un punct. A fost un arbitraj cam șmecheresc. Au tras de timp, stăteau pe jos, nu a făcut nimic domnul arbitru. 

Nu știu dacă a fost ofsaid (n.r. - la golul anulat al lui Safranko). La ce linii avem noi la VAR, nu putem ști niciodată sigur. Cei de la FCSB trăgeau mult de timp, mi s-au părut ușor acordate faulturile. S-a dat în plus 5% oaspeților”, a declarat Attila Hadnagy, la GSP Live.

Sepsi a reușit să egaleze în repriza a doua, dar golul lui Safranko a fost anulat pentru ofsaid după consultarea VAR. Atacantul covăsnenilor a fost 22,8 cm în afara jocului.

Golul lui Safranko a fost anulat pentru ofsaid

Eu cred că arbitrii români nu fac greșeli intenționate, atât pot, atât știu. Au fost niște greșeli, un fault la Ștefănescu la marginea careului. Asta e valoarea arbitrilor români.

- Iosif Rotariu, la GSP Live

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.