Liga 1

Florinel Coman nu l-a convins pe fostul mare internațional: „Nu e atât de bun pe cât s-ar putea crede. Mai are de muncă”

Florinel Coman/ foto: Imago Images

Articol de Adrian Duţă  —  Monday, 03 April 2023

Florinel Coman a marcat pentru FCSB în victoria cu Sepsi, scor 2-1, dar nu l-a impresionat de Iosif Rotariu, fostul mare internațional.

În direct la GSP Live, fostul mijlocaș al Stelei a declarat că Florinel mai are mult de muncă până va deveni un jucător cu adevărat important și consideră că extrema de la FCSB a regresat în ultimii ani doar din cauza lui.

VIDEO. Iosif Rotariu: „Florinel Coman mai are mult de muncă”

„Coman a fost un jucător care a arătat o mare calitate în perioada junioratului. A fost important la Farul și la începutul său la FCSB. A scăzut doar din cauza lui. Probabil că nu s-a mai pregătit bine și de aici au venit și accidentările. 

Mă bucur că a revenit, dar nu e la un nivel atât de ridicat pe cât s-ar putea crede el. E OK pentru nivelul Ligii 1. El mai are multe de pus la punct până să devină un jucător important în fotbalul românesc și la echipa națională. 

Este într-o revenire de formă, dar mai are mult de muncă”, a declarat Iosif Rotariu, la GSP Live.

Florinel Coman a marcat golul decisiv cu Sepsi, cu un șut plasat la colțul lung. A fost a 5-a reușită pentru jucătorul de la FCSB în acest sezon de Superliga. El mai are și 4 pase decisive.

VIDEO. Florinel Coman, gol pentru FCSB în meciul cu Sepsi

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.