Liga 1

„E antrenor” » Gabi Balint, laude pentru Charalambous. Ce a observat la debutul cipriotului pe banca lui FCSB

+12 Foto
Foto: Cristi Preda

Articol de Vlad Roșu  —  Tuesday, 04 April 2023

Gabi Balint (60 de ani), fostul mare fotbalist al Stelei, a vorbit despre primul meci al lui Elias Charalambous (42 de ani) pe banca celor de la FCSB. Vicecampioana a câștigat luni seară la Sf. Gheorghe, cu Sepsi, scor 2-1, în runda secundă din play-off. 

Fostul internațional consideră că este un lucru pozitiv faptul că tehnicianul cipriot a fost activ pe marginea terenului, de unde a dat în permanență indicații, dar nu este convins că schimbările au fost efectuate la dorința lui. 

Gabi Balint, după debutul lui Elias Charalambous pe banca lui FCSB: „A fost activ”

„L-am urmărit astăzi (n.r.- luni) pe Charalambous și a fost activ, tot timpul a transmis indicații, un lucru pozitiv. În viitor, se poate ca echipa să piardă, iar el să fie la fel de activ, iar atunci vom vedea dacă i se va atrage atenția să fie mai liniștit sau nu. 

El e antrenor, a știut să explice schimbările. La victorie e ok, toată lumea e mulțumită. În momentul în care va fi o înfrângere, s-ar putea să i se ceară și lui niște explicații. 

S-a văzut, a chemat anumiți jucători la margine, le-a dat indicații tactice. Alea nu au fost din altă parte, ci ale lui”, a declarat Gabi Balint, potrivit Digi Sport. 

Elias Charalambous, după Sepsi - FCSB: „Reacție uimitoare” 

„Sunt fericit pentru jucători, au depus un efort mare. Am obținut cele 3 puncte, ăsta era obiectivul înaintea meciului. Cea mai importantă este reacția după ce am primit gol. Am avut o reacție uimitoare, asta este cel mai important pentru mine. 

Avem multe lucruri de îmbunătățit, trebuie să vedem unde am greșit în special după victorii. Nu trebuie să așteptăm să pierdem pentru a vedea ce greșeli facem. Avem multe de îmbunătățit și vom încerca să o facem cât de curând posibil”, a precizat cipriotul la PrimaSport. 

Elias Charalambous, despre schimbările de la pauză: „Mă gândesc la binele echipei” 

Charalambous a fost întrebat și despre schimbările de la pauză, când Miculescu și Ovidiu Popescu le-au luat locurile lui Cordea și Edjouma. 

„Am schimbat sistemul la pauză, Sepsi ne-a creat probleme la mijloc și am schimbat sistemul în 4-2-3-1. În a doua repriză consider că am fost mai buni la mijloc, unde aveam probleme. 

La fostele echipe am făcut schimbări și înainte de pauză. Când urmăresc meciul, vreau să fac echipa mai bună. Dacă simt că trebuie să schimb, nu contează în ce minut suntem, mă gândesc la binele echipei. 

Am văzut ce probleme avem și vom încerca să le rezolvăm. Vom analiza meciul, vom vedea ce am făcut bine și ce nu, iar de mâine trecem la meciul cu CFR. O vom lua pas cu pas, e singurul lucru de făcut”, a explicat Charalambous. 

VIDEO. Fanii FCSB-ului au făcut prăpăd în toaletele din incinta stadionului celor de la Sepsi

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.