Campionate

„Defens, perfect! Presion, perfect! No greșeală!” » Ce spune autorul discursului antologic din Arabia Saudită: „Am compus niște coduri, ei au înțeles”

+6 Foto
Daniel Borugă, antrenorul formației saudite Ohod Al Medina, devenit celebru după discursul hilar ținut în vestiarul echipei, a oferit o primă reacție.

Articol de Vlad Roșu  —  marţi, 04 aprilie 2023

Daniel Borugă, antrenorul formației saudite Ohod Al Medina, devenit celebru după discursul hilar ținut în vestiarul echipei, a oferit o primă reacție. 

Tehnicianul a spus că toată situația îl amuză, menționând că a folosit acel tip de limbaj pentru ca indicațiile să ajungă mai repede la jucători. 

Daniel Borugă, prima reacție după ce a devenit viral pe internet: „Eu sunt un om pacifist”

„Mă amuză. Eu sunt un om pacifist. Jucam meciul cu Al-Nassr. Eram la pauza meciului, conduceam cu 1-0. Al-Nassr aici în zonă e cea mai bogată echipă după Al Ittihad, Al Shabab. 

Noi avem marja de selecție foarte mică și ne confruntăm cu mai multe probleme sociale, cu Ramadanul etc. La meciul respectiv copiii erau în Ramadan (n.r.- postul persoanelor de religie islamică).

Pentru că Al-Nassr e un club foarte puternic în zonă, președintele nostru mi-a spus să joc cu 5 fundași. Dar eu tactica defensivă am făcut-o în șase, mă apăram cu extremele. 

Aveam probleme pe zonele laterale și le explicam că o singură problemă avem. Dacă închidem foarte bine zonele laterale, chiar să triplăm, nu vom avea probleme, deși am luat gol în minutul 77 pe mingea a doua, după o fază fixă”, a declarat Daniel Borugă, conform Prosport.  

Daniel Borugă: „Am compus alături de staff niște coduri în cele trei luni de când sunt la echipă”

Chestionat în legătură cu limbajul folosit în fața fotbaliștilor, Daniel Borugă a replicat: „Mimica și gesturile pe care le-am făcut sunt pentru a ajunge cuvintele mai aproape de ei, bune sau rele. 

Puțină engleză, puțină română, staff-ul meu e tunisian, știe franceza, care e puțin asemănătoare cu limba română. Și am spus atunci «no greșeală», ei înțelegând pentru că ne-am făcut niște coduri. 

Am compus alături de staff niște coduri în cele trei luni de când sunt la echipă”, a mai precizat tehnicianul potrivit sursei citate anterior. 

VIDEO. „Defens, senzațional. No greșeală! Presion, presion! Pas, pas, pas, no problem” » Discurs incredibil al unui antrenor român în Arabia Saudită

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.