Liga 1

Narcis Răducan, întrebat direct de Costin Ștucan la GSP Live: „De ce ai refuzat să spui cine face schimbările de la FCSB?”

Narcis Răducan, fostul mijlocaș al Stelei, a fost luat tare de Costin Ștucan, în ediția de azi a emisiunii GSP Live.

Articol de Adrian Duţă  —  Tuesday, 04 April 2023

Narcis Răducan, fostul mijlocaș al Stelei, a fost luat tare de Costin Ștucan, în ediția de azi a emisiunii GSP Live.

Totul a pornit de la analiza lui Răducan de la finalul meciului Sepsi - FCSB 1-2. Analistul de la Digi Sport a fost întrebat de Radu Naum, moderatorul „Fotbal Club” și editorialist al Gazetei Sporturilor, cine a făcut schimbările roș-albaștrilor la Sf. Gheorghe, Gigi Becali sau Elias Charalambous. Cu Sepsi, FCSB i-a scos la pauză pe Edjouma și Cordea, i-a introdus pe Ovidiu Popescu și Miculescu.

Narcis s-a eschivat în emisiune, a refuzat să dea un răspuns direct, în ciuda întrebărilor lui Radu Naum. Costin Ștucan a remarcat acest aspect și a încercat să afle motivul lui Răducan, la GSP Live.

„M-am uitat aseară, până la urmă nu vrei să răspunzi la întrebarea cine face schimbările la FCSB. Te-a luat Radu Naum și prin stânga și prin dreapta, și pe sus și pe jos, până la urmă nu ai vrut să răspunzi, nu ai vrut să cedezi”, a spus Ștucan.

VIDEO. Narcis Răducan: „Încerc să driblez pe cât posibil astfel de situații, chiar mai mult ca antrenorii în cauză”

„Refuz să mă gândesc că asta e cel mai important când analizez o partidă, încerc să driblez pe cât posibil astfel de situații, chiar mai mult ca antrenorii în cauză. Știu situația de la FCSB, o știm cu toții cred. Nu cred că mai reprezintă o atracție să recunosc direct cine face schimbările. 

Pentru mine, e important să văd ce se întâmplă pe teren. Vreau să mă raportez la partea tehnică. Nu refuz să discut, cu o anumită limită, și despre aceste aspecte”, a răspuns Narcis Răducan.

Am văzut ceva nou la FCSB, dar nu sunt convins că e vorba de antrenor. Chiar și cu limita postului, poți imprima ceva nou. FCSB a jucat la un nivel bun și Charalambous poate fi o valoare adăugată. Am văzut ceva nou, util pentru câștigarea titlului. Vorbesc de pragmatism, de trucuri fotbalistice. Există și o explicație, că au jucat puțin tineri. Mai mult jucătorii maturi folosesc aceste trucuri. Dacă se aruncau în atac, puteau fi prinși pe contraatac

- Narcis Răducan, la GSP Live

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.