Cupa Romaniei

Napoli, resemnat după eliminarea din Cupă: „Nu trecem printr-o perioadă bună”

Nicolo Napoli // foto: captură DigiSport

Articol de Daniel Grigore  —  marţi, 04 aprilie 2023

Nicolo Napoli (61 de ani), antrenorul de la FCU Craiova, a comentat eliminarea din Cupa României, după 0-1 în sfertul de finală cu UTA.

Golul lui Virgiliu Postolachi din minutul 16 a decis prima calificată în careul de ași al Cupei României. UTA a învins-o la limită pe FCU Craiova și a avansat în penultimul act al competiției, unde va înfrunta una dintre Hermannstadt și U Cluj.

La final, Nicolo Napoli, antrenorul oltenilor, a admis că echipa sa nu traversează o perioadă bună. FCU a pierdut și ultimul duel de campionat, 0-1 cu Petrolul, și are 4 înfrângeri în ultimele 5 partide.

Concluziile lui Nicolo Napoli după UTA - FCU Craiova

„Am încercat să facem un meci bun, dar ei au intrat în avantaj rapid. Am încercat să egalăm apoi, dar nu am reușit. Aradul a jucat mai bine decât noi, a stat bine pe teren. Am avut 2-3 ocazii, dar nu am reușit să înscriem.

Nu mergem bine în această perioadă. Play-out-ul este dificil pentru toate echipele de acolo. Cine câștigă urcă. Cine pierde ajunge jos. Este foarte greu”, a afirmat Napoli la DigiSport.

Cum au reacționat jucătorii de la FCU Craiova

Eu zic că am fost mai buni în seara asta. În mare parte am controlat jocul, am avut ocazii mai multe, dar nu am fost lucizi în fața porții. Nu avem decât să trecem cât mai repede peste această eliminare, avem meci cu U Cluj și trebuie să ieșim din pasa proastă.

Suntem supărați, dezamăgiți, am avut ocazia de a intrat în play-off dar nu am intrat. Cupa ne-ar fi salvat situația din campionat, dar trebuie să trecem peste această perioadă și să luptăm în continuare pentru locurile 7 sau 8. Cred în noi, dacă vom fi uniți va fi realizabil.

- George Ganea, atacant FCU Craiova

E foarte greu să joci pe un asemenea teren, dar trebuie să ne adaptăm. Suntem profesioniști și trebuie să ne adaptăm la condiții. Nu este normal să se joace pe așa teren, dar asta este, mergem înainte.

Am pierdut în ultima perioadă, dar trebuie să ridicăm capul, să ne antrenăm și să ne concentrăm la play-out, unde vrem primul loc.

Ne doream să mergem în play-off, era un obiectiv al nostru, dar a trecut. Trebuie să câștigăm play-out-ul, încercăm să ne antrenăm cât mai bine. Nu trecem printr-o perioadă bună, trebuie să ne revenim.

- Dragoș Albu, mijlocaș FCU Craiova

Mai multe știri de actualitate: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.