Campionate

Bayern e OUT din Cupa Germaniei! Freiburg a revenit de la 0-1 și a obținut calificarea în semifinale în minutul 90+5

+10 Foto
Bayern Munchen a fost eliminată în sferturile Cupei Germaniei de către Freiburg, scor 1-2. Prima înfrângere din mandatul lui Tomas Tuchel, aflat la doar al doilea meci pe banca bavarezilor. Foto: Imago

Articol de Florin Dincă  —  Wednesday, 05 April 2023

Bayern Munchen a fost eliminată în sferturile Cupei Germaniei de către Freiburg, scor 1-2. Prima înfrângere din mandatul lui Tomas Tuchel, aflat la doar al doilea meci pe banca bavarezilor.

Tuchel l-a înlocuit pe Nagelsmann și a debutat perfect, 4-2 cu Borussia Dortmund, însă entuziasmul a durat numai 4 zile. Împotriva lui Freiburg, Bayern a reușit să deschidă scorul repede, prin Upamecano, după o lovitură de colț. (19) Părea că va fi o calificare ușoară, însă oaspeții aveau alt plan în minte.

+10 Foto
Cupa Germaniei 22/23: Bayern - Freiburg 1-2. Foto: Imago

Bayern, eliminată de Freiburg din Cupa Germaniei!

Hofler a reușit să restabilească rapid egalitatea cu o torpilă de la 20 de metri, șut la care Sommer n-a mai putut interveni. (27) Bayern a forțat victoria, însă, deși a controlat partida, n-a izbutit să dea lovitura decisivă.

A făcut-o însă Freiburg! În prelungiri, Musiala a atins balonul cu mâna în propriul careu, iar arbitrul a acordat penalty pentru oaspeți. Holer a transformat fără emoții și a eliminat-o pe Bayern din Cupă chiar la Munchen!

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.