Liga 1

După eliminarea din Cupă și dezastrul cu Sepsi, conducerea FCU Craiova i-a decis soarta lui Nicolo Napoli

Nicolo Napoli, antrenor FCU Craiova // foto: Imago Images

Articol de Daniel Grigore  —  Wednesday, 05 April 2023

Marcel Pușcaș (62 de ani), președintele de la FCU Craiova, susține că antrenorul Nicolo Napoli (61) va rămâne la club cel puțin până în vară, în ciuda ratării play-off-ului și eliminării din Cupa României.

Deși FCU a ratat cele două mari obiective ale sezonului, accederea în play-off și în fazele superioare ale Cupei României, scaunul antrenorului Nicolo Napoli nu se clatină.

Cel puțin așa susține președintele clubului, Marcel Pușcaș, care asigură că italianul va rămâne la club măcar până în vară, atunci când îi va expira contractul. Pușcaș nu exclude nici posibilitatea ca Napoli să rămână la echipă pentru sezonul viitor.

Marcel Pușcaș asigură: „Nicolo Napoli rămâne până la sfârșitul campionatului”

„Vreau să vă anunț că nu e nicio problemă cu Napoli până la sfârșitul campionatului, cât are contract. Atunci, patronul și Nicolo se vor așeza la masă și vor stabili dacă vom continua sau nu împreună”, a precizat Pușcaș la Fanatik.

„A venit omul de câte ori a fost chemat, patronul se înțelege foarte bine cu el și el cu patronul. Dacă ei comunică bine, eu ce pot să spun? Va fi cel puțin încă 6 etape pe bancă”, a adăugat Pușcaș referitor la relația dintre Napoli și finanțatorul Adrian Mititelu.

Învinsă de Sepsi categoric în decisivul pentru play-off, 0-4, FCU Craiova a încheiat sezonul regulat pe locul 7 și luptă acum pentru câștigarea play-out-ului. Marți seara, oltenii au fost învinși la Arad, 0-1 cu UTA, și au părăsit Cupa României în faza sferturilor.

10 victoriiîn 18 meciuri a obținut Napoli în acest mandat la FCU Craiova

FCU Craiova ocupă locul 2 în play-out, cu 23 de puncte, unul sub Petrolul Ploiești și 5 peste Hermannstadt, echipa de pe prima poziție de baraj.

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.