Liga 1

Conducătorul echipei din SuperLiga a ieșit în față: „Tindem să o dăm în penibil și să intrăm în Cartea Recordurilor”

Daniel Stanciu, directorul executiv de la FC Argeș, a vorbit despre situația echipei piteștene, ajunsă pe loc retrogradabil/ foto: Imago Images

Articol de Adrian Duţă  —  miercuri, 05 aprilie 2023

Daniel Stanciu, directorul executiv de la FC Argeș, a vorbit despre situația echipei piteștene, ajunsă pe loc retrogradabil.

FC Argeș a ajuns la 16 meciuri consecutive fără victorie și este pe locul 15 în SuperLiga, cu 14 puncte. A pierdut primele două dueluri din play-out, 0-2 cu U Cluj și 0-2 cu FC Voluntari.

Daniel Stanciu a anunțat că jucătorii de la FC Argeș au prime chiar mai mari decât echipele care se bat la titlu pentru salvarea de la retrogradare.

Daniel Stanciu: „Tindem să o dăm în penibil”

„Sunt niște probleme, s-au văzut și la meciul cu Voluntari. Jucătorii trebuie să le conștientizeze. Când lucrurile nu merg bine, toată lumea e vinovată. Vintilă e al treilea antrenor din acest sezon (n.r. - după Andrei prepeliță și Marius Croitoru). 

Antrenorii au avut mână liberă, cu excepția lui Vintilă. Ei au decis ce jucători vin, când se pleacă în cantonament, în deplasări.

Jucătorii au primă pentru salvarea de la retrogradare mai mare decât echipele care se bat la titlu. Este o primă foarte mare și gândiți-vă că sunt 16 jocuri în care n-am câștigat. Tindem să o dăm în penibil și să intrăm în Cartea Recordurilor. Toată lumea s-a implicat, să tragem de jucători, să tragem un semnal de alarmă”, a declarat Daniel Stanciu la Digi Sport Special.

Citește și alte știri din SuperLiga

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.