Nationala

Anghel Iordănescu dezvăluie cum l-a surprins Edi: „Asta îmi spunea”

Articol de Sergiu Alexandru  —  miercuri, 05 aprilie 2023

Anghel Iordănescu a vorbit despre situația în care se află fiul său, Edward Iordănescu, actualul selecționer. 

Deși a dezamăgit în grupa din Liga Națiunilor, Edi Iordănescu a rămas pe banca naționalei, sperând să ducă echipa la Europeanul din Germania. 

Acum, fostul selecționer a dat detalii despre discuțiile avute cu fiul său și susține că l-a surprins determinarea pe care Edi Iordănescu a arătat-o înainte de preliminariile EURO 2024.

Anghel Iordănescu: „M-a surprins cât de determinat e Edi” 

„M-a surprins când am văzut că e hotărât, că este responsabil de măsurile şi de deciziile pe care le-a luat. Și-a asumat responsabilitatea. Îmi spunea: «Cu riscul de a atrage critici şi de a da naştere polemicilor, îmi asum acest lucru şi merg mai departe». 

E un semnal pe care ar trebui să îl perceapă toată lumea. Am avut câteva discuţii pe această temă şi îi spuneam că selecţionerul e cel mai expus, reprezintă ţara şi toţi sunt avizaţi să îşi dea cu părerea. Toţi cred că ar face cea mai bună selecţie şi că ar alcătui cea mai bună echipă de start. 

El era hotărât și pregătit. Experiența de la FCSB, unde nu a avut susținerea patronului, l-a întărit. Acum are susținerea Federației”, a spus Anghel Iordănescu, potrivit OrangeSport.

VIDEO Mihai Stoichiță: „Nu vă mai gândiți la o echipă națională care să aibă individualități ce pot câștiga un meci”

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.