Campionate

Haos total în Olanda! Feyenoord - Ajax, întrerupt după 21 de secunde din cauza torțelor + Oprit iar 45 de minute, după o bătaie generală

Articol de Sergiu Alexandru  —  miercuri, 05 aprilie 2023

Feyenoord și Ajax se întâlnesc în semifinala Cupei Olandei, iar partida a fost întreruptă în minutul 61, după o bătaie generală. Meciul s-a reluat după o pauză de 45 de minute, iar Ajax a câștigat, 2-1.

UPDATE » Lui Klaassen i s-a făcut rău

La 4 minute de la revenirea pe teren, Davy Klaassen nu a mai putut continua meciul, ieșind de pe gazon cu ajutorul medicilor.

Știrea inițială: Haos total în Olanda

Meciul a început într-o atmosferă incredibilă. După 21 de secunde, arbitrul a întrerupt partida pentru 15 minute. Motivul? Fanii gazdelor au aprins mai multe torțe și fumigene, iar fumul a acaparat tot stadionul. Astfel, arbitrul a decis întreruperea partidei.

Bătaie generală în Feyenoord - Ajax. Klaasen, lovit cu un obiect în cap

Ajax a deschis scorul în minutul 14, prin Tadic, dar Feyenoord a egalat în minutul 45+2, prin Gimenez. În minutul 51, Klassen a făcut 2-1, iar după 10 minute a fost întrerupt meciul.

După mai multe tensiuni, intrări dure și scandaluri, între jucătorii celor două echipe a izbucnit o bătaie generală. În timp ce era în meleu, mijlocașul Davy Klaassen (30 de ani) a fost lovit în cap cu un obiect aruncat din tribună și s-a prăbușit pe gazon, cu capul spart.

În acel moment, antrenorul lui Ajax, John Heitinga, a intrat pe teren și i-a trimis pe jucătorii săi la vestiare, moment în care arbitrul a oprit meciul. După 45 de minute, jucătorii au revenit pe teren pentru a termina partida.

Ajax va juca în finală cu PSV Eindhoven

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.