Campionate

„S-a întors!” » Anunț triumfal al lui Carlo Ancelotti, după un „El Clasico” perfect pentru Real Madrid

+10 Foto
Carlo Ancelotti / Sursă foto: Guliver/Getty Images

Articol de Remus Dinu  —  joi, 06 aprilie 2023

Carlo Ancelotti, antrenorul lui Real Madrid, a analizat victoria de excepție reușită de „Los Blancos” în fața Barcelonei, scor 4-0, în returul semifinalei din Copa del Rey.

  • Vrei să mergi într-o excursie de vis în Spania? Hai alături de Gabi Balint, pe 7 mai, chiar la Sevilla! Detalii AICI

Succesul reușit de Real în fieful rivalei vine cum nu se poate mai bine pentru Real, care se pregătește pentru duelul cu Chelsea din „sferturile” Champions League. Chiar înaintea partidei contra londonezilor, Ancelotti anunță că atacantul Karim Benzema, autorul unui hat-trick în fața catalanilor, e din nou la capacitate maximă.

Carlo Ancelotti, după Barcelona - Real 0-4: „Benzema s-a întors!”

„Am făcut un meci foarte bun, am meritat să câștigăm. Am jucat foarte bine în a doua repriză, într-un meci foarte complicat. Când am avut oportunități, am creat pericol pe tranziție. Am fost mai buni la toate capitolele, atât pe partea ofensivă, cât și pe cea defensivă. 

Vinicius a reușit, a marcat, iar Benzema s-a întors! Azi a fost decisiv, așa cum este întotdeauna.

Benzema a lucrat foarte bine în această pauză și și-a găsit forma. La ce calitate are, dacă este apt, poate face diferența oricând”, a spus Ancelotti, conform Mundo Deportivo

Real Madrid a umilit Barcelona pe Camp Nou

După 0-1 în tur, pe „Santiago Bernabeu”, Real Madrid a făcut un meci perfect pe „Camp Nou”. A învins-o pe Barcelona cu 4-0 și s-a calificat în finala Cupei Spaniei. Karim Benzema a fost omul meciului, reușind un hat-trick.

Cei de la Real au fost superiori, nu e o scuză că nouă ne-au lipsit jucători. E o înfrângere rușinoasă, greu de digerat. Al doilea gol ne-a costat foarte mult. Apoi a venit acel penalthy și totul s-a dus. Detaliile au făcut diferența. 

Nu am profitat de momentele noastre și, așa cum am spus la conferința de presă, Real Madrid era în continuare favorită. Ei sunt campionii Europei, o echipă grozavă. 

- Xavi Hernandez, antrenor Barcelona

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.