Liga 1

Se mai joacă? Vremea extremă ar putea amâna un meci din Superligă: „Situația e apocaliptică acolo!”

+16 Foto
Imagine surprinsă în județul Botoșani / Sursă foto: Facebook@ ISU Botoșani

Articol de Ionuţ Tăbultoc, Remus Dinu  —  Thursday, 06 April 2023

FC Botoșani - FC Argeș, partidă programată duminică, de la ora 15:30, ar putea să nu se dispute din cauza condițiilor meteo potrivnice din nordul Moldovei. Ninsorile abundente din ultimele zile au făcut ravagii în județ, iar partida din week-end e într-un real pericol. 

Iarna și-a reintrat în drepturi în Moldova în plină lună aprilie, fapt ce ar putea duce la o situație total neobișnuită: amânarea unui meci din Liga 1 cu o săptămână înainte de Paște! 

La Botoșani, spre exemplu, a fost cod roșu de viscol, iar peisajul din ultimele ore pare a fi desprins din iernile de altădată: drumuri blocate din cauza zăpezii, școli închise și temperaturi extreme. În aceste condiții, dacă vremea rea persistă, n-ar fi exclus ca duelul dintre FC Botoșani și FC Argeș să fie reprogramat. 

Se joacă Botoșani - FC Argeș? “Situația e apocaliptică!”

„Să vedem dacă se va putea juca, situația-i apocaliptică acolo”, a punctat Daniel Stanciu, directorul executiv al lui FC Argeș, la emisiunea „Liga DigiSport”.

Iată câteva imagini cu prăpădul creat de ninsorile din Moldova: 

+16 Foto
Imagine surprinsă în județul Botoșani / Sursă foto: Facebook@ ISU Botoșani

ISU Botoșani: „Foarte mulți cetățeni doresc să fie ajutați să iasă din zăpadă”

„În continuare, în dispeceratul integrat ISU – SAJ Botoșani sună foarte mulți cetățeni care doresc să fie ajutați să iasă din zăpadă. Până în acest moment, s-au înregistrat, în total, peste 900 de apeluri de urgență. Multe dintre acestea anunțau aceeași situație. O parte dintre cazuri au fost direcționate către drumari și serviciile voluntare pentru situații de urgență. 

Totodată, pompierii au intervenit pentru degajarea a 60 de arbori care au cedat din cauza greutății zăpezii și au căzut peste autoturisme, dar și pe partea carosabilă, pe raza municipiului Botoșani.”, se arată într-un comunicat al ISU Botoșani. 

VIDEO Toate informațiile înainte de FC Botoșani - FC Argeș

>

Citește și alte știri de actualitate: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.