Liga 2

Ovidiu Burcă e cu gândul la promovarea directă: „Mă uit la Liga 1 și nu văd o diferență mare față de Dinamo”

Articol de Sergiu Alexandru  —  joi, 06 aprilie 2023

Dinamo se află acum pe locul 4 în play-off-ul în Liga 2, loc care duce la barajul pentru accederea în Liga 1, dar antrenorul Ovidiu Burcă speră ca echipa să promoveze direct pe prima scenă. 

Cu o zi înainte de meciul cu Oțelul, locul 3, (vineri, 20:30), Ovidiu Burcă a vorbit despre șansele de promovare ale echipei sale și este de părere că formația alb-roșie ar avea șanse chiar și la un baraj cu o formație din Liga 1. 

Ovidiu Burcă e categoric: „Mă uit la Liga 1 și nu văd o diferență mare față de Dinamo”

 „În acest moment avem foarte multe liniște. S-au rezolvat multe dintre problemele pe care le-am avut. Cel mai important pentru noi a fost că acea stare de incertitudine legată de viitorul clubului s-a rezolvat. Noii investitori au venit, au un plan foarte clar. Din postura mea, pot spune că echipa e liniștită. S-au plătit salarii, suntem aproape la zi. Luna asta vom fi la zi. Așa că lucrurile sunt OK. 

Cred că putem promova. Cel mai important hop era să prindem play-off-ul. Starea de spirit din club îmi dă încredere că putem promova. O vom lua meci cu meci.

Mă uit la Liga 1. E clar că e o diferență la nivel individual, față de echipele din Liga 1. Dar nu mi se pare așa mare. Nu văd o diferență enormă. Dar noi vrem să promovăm direct, pentru că e complicat la baraj”, a spus Ovidiu Burcă în emisiunea „Fotbal Club”, de la DigiSport.

Meciul cu Oțelul este un meci foarte important. Nu aș spune că e crucial. Mai sunt multe puncte puse în joc. O victorie ar fi importantă. Venim după meciuri în care echipa a jucat bine.

- Ovidiu Burcă

VIDEO Totul despre Dinamo - Oțelul Galați

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.