Campionate

Cum ar fi? Presa catalană aruncă un zvon-bombă: Clara Chia l-ar fi înșelat pe Pique cu Pep Guardiola!

+19 Foto
Clara Chia și Gerard Pique

Articol de Andra Mocanu  —  Friday, 07 April 2023

Presa din Spania aruncă „bomba”: Clara Chia Marti (24 de ani), iubita lui Gerard Pique, l-ar fi înșelat pe fostul fotbalist cu antrenorul Pep Guardiola (52).

Clara Chia, aflată de mai bine de o jumătate de an într-o relație oficială cu Gerard Pique, l-ar fi înșelat pe fostul fundaș al Barcelonei cu unul dintre antrenorii pe care acesta i-a avut în carieră, catalanul Pep Guardiola.

Cel puțin așa susțin tabloidele din Spania, citate de cotidianul catalan Sport. Clara l-ar fi înșelat pe Pique ca răspuns la infidelitatea fotbalistului, care ar fi călcat strâmb la rândul lui, cu o tânără avocată.

Zvon-bombă: Clara Chia l-ar fi înșelat pe Pique cu Pep Guardiola

Potrivit zvonurilor, Guardiola ar fi întâlnit-o pe Clara Chia la școala unde aceasta a învățat, la care au mers și copiii lui. Între Guardiola și studenta la relații publice este o diferență de vârstă de 28 de ani. Antrenorul lui Manchester City este căsătorit din 2014, Cristina Serra îi este soție. 

Culmea, Guardiola i-a fost antrenor lui Pique la Barcelona între 2008 și 2012.

Rețelele de socializare nu trădează vreo fisură în cuplul Pique - Clara Chia. Fostul fotbalist a publicat în ianuarie o fotografie care a adunat 4,3 milioane de aprecieri, dar și numeroase comentarii dezaprobatoare, venite îndeosebi de la fanii Shakirei.

Răsfoiește mai multe galerii foto: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.