Box

Marele rival al lui Lucian Bute „se ia la trântă cu NASA”: „Pământul e 100% plat! Parcă mă uit la desene animate”

Carl Froch (45 de ani), fostul campion mondial WBC la categoria super mijlocie, a revenit asupra ideii conform căreia Pământul ar fi plat.

Articol de David Marinescu  —  vineri, 07 aprilie 2023

Carl Froch (45 de ani), fostul campion mondial WBC la categoria super mijlocie, a revenit asupra ideii conform căreia Pământul ar fi plat.

Carl Froch, boxerul care i-a administrat cea mai dureroasă înfrângere lui Lucian Bute, este susținătorul unei teorii a conspirației. Crede că imaginile care dovedesc că Pământul este sferic sunt trucate. 

Carl Froch: „Pământul este 100% plat”

„Pământul este 100% plat. Nu există nicio dovadă a curburii Pământului. NASA folosește imagini generate de calculator, de fiecare dată sunt unele diferite. Mă uit la ele și mă gândesc «Stai puțin, arată ca niște desene animate»”, a spus Froch în cadrul podcastului Macklin's Take. 

Gazda emisiunii l-a provocat: „Tot ceea ce știu este că, atunci când Michael Conlan boxa în Brisbane, am plecat din LA și am zburat spre vest, iar 12 ore mai târziu am fost în Brisbane. Așa că nu văd cum poate fi Pământul plat”. 

Froch a continuat cu explicațiile bizare: „Aș putea să iau o coală A4. Notez centrul Pământului plat ca fiind la Polul Nord. Notez și peretele de gheață, care se află chiar în partea de Sud, în jurul circumferinței Pământului plat. Ai face ocolul și ai ajunge din Los Angeles până în Brisbane pe aceeași rută de zbor”.

De ce a pierdut Lucian Bute meciul cu Froch

În mai 2012, Lucian Bute a fost făcut knock out de către Carl Froch în runda a cincea și a pierdut centura IBF la categoria supermijlocie.

Cu trei săptămâni înainte de meci, eram în Florida, pregăteam meciul. Mi-am cumpărat ghete noi. Am făcut antrenament, mi s-a frecat degetul mare și mi s-a infenctat. Am făcut bășică, degetul mare era copt, era cât pumnul. Nu puteam să mai bag piciorul în gheată. Făceam antrenament în adidași cu două numere mai mari! Am fost la doctor, m-a tăiat, am făcut incizie. 

Aș fi avut toate argumentele să amân meciul. El nu vrusese să vină la Montreal, m-am dus eu. Ajunsesem în Anglia și tot în adidași făceam antrenamente. Până în ultima clipă am stat pe antibiotice, mâna nu era bine... În seara meciului, nu am mai spus-o niciodată, a venit doctorul de la Montreal și mi-a făcut injecție în mână, mi-a înghețat-o! A fost prima dată în viață. Nu simți nimic, dădeai în beton și nu știai, nu simțeai
- Lucian Bute, în 2019, pentru GSP.ro

Citește și alte știri din sportul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.