Liga 1

„Cazuri Valiza” în serie la Dinamo! » Cristi Borcea recunoaște: „Plăteam adversarele ca să retrogradeze Steaua. Dar apoi a venit Gigi Becali”

Articol de Sergiu Alexandru  —  sâmbătă, 08 aprilie 2023

După ce a avut un derapaj la adresa celor de la CSA Steaua, Cristi Borcea, fost acționar al la Dinamo, a vorbit despre rivalitatea cu Gigi Becali, cel care i-a fost naș la nunta cu Alina Vidican.

  • Revista „Craiova Maxima, povestea unei iubiri alb-albastre" poate fi CUMPĂRATĂ ONLINE ---> Comandă AICI!

Ieșit din fotbal, Cristi Borcea spune că este tachinat de patronul FCSB din cauza situației în care se află Dinamo și a făcut un autodenunț. A recunoscut că înainte ca Gigi Becali să preia echipa, în 2003, oferea prime adversarelor pentru a învinge formația roș-albastră, aflată atunci în apropierea locurilor retrogradabile.

Cristi Borcea dezvăluie: „Dădeam primă la toate echipele cu care juca Steaua”

„Gigi mă mai sună şi îmi spune «Dinamo, săraca, e în Liga 2. Tragic». I-am zis: «Ce noroc a avut Steaua cu tine. Dacă nu veneai…». 

Când a venit atunci mă duceam la  adversarele directe. Dădeam primă la toate echipele cu care juca Steaua ca să o bată să se ducă în divizia a doua. Era pe locul 14-15. Dar au venit Gigi şi Piţurcă şi au salvat echipa”, a spus Cristi Borcea pentru as.ro.

Gigi Becali a intrat la închisoare pentru premierea adversarilor

În iunie 2013, Gigi Becali  a fost condamnat la 3 ani de închisoare în „Dosarul Valiza”, fiind acuzat de dare de mită. Gigi Becali le-a oferit 1.700.000 de euro în tolal jucătorilor de la U Cluj pentru a-i învinge pe cei de la CFR Cluj, echipă cu care FCSB se afla în lupta directă pentru titlu în ultima etapă a sezonului 2007-2008. CFR a câștigat acel meci și a devenit campioană. 

VIDEO Totul despre CFR Cluj – FCSB

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.