Liga 1

Craiova a ieșit din lupta pentru titlu, iar oltenii și-au stabilit alt obiectiv: „Mai luptăm doar pentru asta”

Foto: CSU Craiova

Articol de Eduard Apostol  —  duminică, 09 aprilie 2023

CSU Craiova a pierdut o șansă importantă de a reveni în lupta pentru titlul, în urma înfrângerii cu Farul Constanța, scor 2-3. Marcatorul celui de-al doilea gol pentru formația din Bănie, George Cîmpanu (22 de ani) a explicat care este noul obiectiv al echipei.

Mijlocașul celor de la CSU Craiova s-a arătat dezamăgit după jocul prestat cu Farul Constanța și speră ca oltenii să obțină la final, măcar un loc în cupele europene. Oltenii nu mai au șanse la titlu, după ce distanța față de liderul Farul s-a mărit la 10 puncte.

George Cîmpanu: „Nu mă interesează CFR- FCSB”

>

„Este dezamăgire mare după ce ai condus în două rânduri și apoi cei de la Farul ne-au întors. Nu știu ce șanse mai avem pentru titlu, dar e foarte greu pentru că celelalte contracandidate trebuie să se încurce. În plus Farul este o echipă foarte bună și foarte greu de oprit. 

Totuși, mai sunt 7 jocuri, 7 finale pentru noi și trebuie să le tratăm ca atare. Categoric, e cel mai echilibrat play-off și play-out de când a fost implementat acest sistem. N-am nicio așteptare referitor la FCSB cu CFR, era important doar rezultatul nostru. Chiar dacă nu va fi titlul, obiectivul va rămâne  accederea  în cupele europene”, a spus George Cîmpanu.

VIDEO. Eugen Neagoe, după Farul - CS Universitatea Craiova: „Am făcut greșeli”

>

„A fost un joc spectaculos. Am început ambele reprize foarte bine, am condus, dar din păcate am făcut niște cadouri foarte mari. Nu trebuia să se întâmple asta, dar s-a întâmplat. Am făcut greșeli. 

Mulți jucători nu au fost la nivelul pe care mi l-aș fi dorit. Am pierdut cu ușurință mingea, iar Farul ne-a prins descoperiți și ne-a dat gol. Nu am știut să gestionăm bine, să pasăm. Ne-am speriat și nu știu de ce, pentru că avem jucători foarte valoroși”, a declarat Eugen Neagoe, la Orange Sport.

Citește și alte știri: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.