Liga 1

Detalii de ultimă oră de la Cluj » Cristi Balaj a anunțat care e starea terenului înainte de CFR Cluj - FCSB + Câți spectatori sunt așteptați la derby: „Nu împiedicăm accesul nimănui”

Cristi Balaj (51 de ani), președintele campioanei României, CFR Cluj, a oferit ultimele detalii înaintea meciului cu FCSB, din runda a treia a play-off-ului Superligii.

Articol de Vlad Roșu  —  Sunday, 09 April 2023

Cristi Balaj (51 de ani), președintele campioanei României, CFR Cluj, a oferit ultimele detalii înaintea meciului cu FCSB, din runda a treia a play-off-ului Superligii. 

  • CFR Cluj - FCSB se joacă diseară, de la ora 21:00. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și transmisă la TV pe Digi Sport, Prima Sport și Orange Sport 
  • Revista „Craiova Maxima, povestea unei iubiri alb-albastre" poate fi CUMPĂRATĂ ONLINE ---> Comandă AICI!

Oficialul grupării din Gruia a spus că terenul se prezintă în condiții bune, spre deosebire de precedenta partidă din Ardeal dintre cele două, când suprafața de joc a fost înghețată, din cauza temperaturilor scăzute. De asemenea, Cristi Balaj a spus că orice suporter este bine venit pe stadion, în limita numărului de bilete disponibile. 

Cristi Balaj, înainte de CFR Cluj - FCSB: „Terenul se prezintă mai bine decât ultima dată”

„Terenul se prezintă mai bine decât ultima dată, pentru că atunci au fost temperaturi foarte, foarte scăzute. A fost și atunci bun terenul în condițiile date. Va fi un teren bun, doar că vorbim de un gazon care vine după o iarnă grea. Încă nu am avut soare așa cum ne-am fi dorit. 

A fost făcută supraînsămânțare, s-au dat toate vitaminele necesare, dar noi am avut ninsoare până de curând. De abia de azi începem să vedem soarele la Cluj”, a declarat Cristi Balaj, la Digi Sport Matinal. 

Cristi Balaj, președinte CFR Cluj: „Nu împiedicăm accesul nimănui pe stadion”

„Noi suntem un club care oferă posibilitatea tuturor celor care iubesc fotbalul, și în special suporterilor noștri, să fie prezenți la stadion. Noi nu împiedicăm să vină un suporter al lui U Cluj, așa cum am și demonstrat, sau al lui Dinamo, al Rapidului sau al celor de la FCSB azi. 

Nu împiedicăm accesul nimănui. Suporterii au șanse să achiziționeze bilete. Avem o limitare de scaune, de locuri, pentru că stadionul nu este foarte mare. Important e că stadionul va fi plin”, a mai precizat oficialul campioanei României. 

VIDEO. Match Preview CFR Cluj - FCSB

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.